Vastaa kysymykseen ja voita liput Helsingin Matkamessuille

Vastaa kysymykseen ja voita liput Helsingin Matkamessuille

27/11/2018


Joulukuun kysymys: Mikä on Espanjan hienoin vierailukohde?

Mikä Espanjassa näkemäsi paikka on yllättänyt, jäänyt mieleen tai saanut sinut haukkomaan henkeä ihastuksesta? Mitä retkikohdetta suosittelisit kaverillekin? Kerro myös miksi tuo retki- tai matkakohde oli niin mieleenpainuva?

Kysymykseen vastanneiden kesken arvomme yhden päivän pääsyliput kahdelle hengelle Helsingin Matkamessuille. Messut pidetään 18.–20.1.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Palkinnon arvo on 32 €. Lisätietoja: Helsingin Matkamessut

Vastaa 17.12.2018 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 1/2019.

Mikä on Espanjan hienoin vierailukohde?

Vastaajan tiedot

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Katuosoite

Postinumero ja postitoimipaikka

Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on yhden päivän pääsyliput kahdelle hengelle Helsingin Matkamessuille (arvo 32 €). Arvonta suoritetaan 18.12.2018 ja siihen osallistuvat kaikki 17.12.2018 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.0

Your Cart