Vastaa kysymykseen ja voita kirjapalkinto

Vastaa kysymykseen ja voita kirjapalkinto

24/02/2019


Maaliskuun kysymys: Mikä Espanjan fiesta tai feria saa sinut syttymään?

Semana Santa -pääsiäiskulkueet, kyläjuhlat, espanjalainen joulu, karnevaalikarkelot… Mikä espanjalainen perinnejuhla on jäänyt mieleesi ja miksi? Jäitkö pyhimyskulkueen jalkoihin vai laitoitko jalalla koreaksi feria-juhlilla? Kerro meille perinnejuhlasta, feriasta tai fiestasta, joka on tehnyt vaikutuksen (tavalla tai toisella)!

Kysymykseen vastanneiden kesken arvomme tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisäsen kirjan “Mitä symbolit kertovat”. Arvo 22 euroa.

Vastaa 19.3.2019 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 4/2019.


Liisa Väisänen on tietokirjailija ja symbolitutkija.

Mikä Espanjan fiesta tai feria saa sinut syttymään?

Vastaajan tiedot

Etu- ja sukunimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Katuosoite

Postinumero ja postitoimipaikka

Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on tietokirjailija ja symbolitutkija Liisa Väisäsen kirja "Mitä symbolit kertovat". Arvo 22 euroa. Arvonta suoritetaan 20.3.2019 ja siihen osallistuvat kaikki 19.3.2019 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.0

Your Cart