Club Olé – kestotilaajan edut vuonna 2022

Club Olé – kestotilaajan edut vuonna 2022

Kaikki Olé-lehden kestotilaajat kuuluvat Club Oléseen.


Club Olé -kortin saat Olé-lehden laskun yhteydessä. Irroita kortti ja pidä mukanasi!

Pysyvät Club Olé -etusi

1. Ilmainen neuvontapalvelu. Lähetä meille kysymys Espanjassa asumisesta tai elämisestä, me hankimme vastauksen. Vastaukset julkaistaan lukijapalstalla.

2. Oikeus ilmaiseen rivi-ilmoitukseen lehden Espanjan asuntopörssi -osiossa. (Ei koske yrityksiä. Max. 6 rivi-ilmoitusta/asiakas/vuosi.) Jätä rivi-ilmoitus täällä: Jätä rivi-ilmoitus.

3. Lukijamatkalle edullisemmin. Olé-lehti järjestää lukijamatkoja syys- ja kevätkausina. Tutustu retkikohteisiin ja hintoihin täällä: Lukijamatkat.

4. Suomeen Olé-lehden tilanneet saavat lehden kaksoiskappaleen Espanjassa oleskellessaan (max. 6 nroa / vuosi). Kaksoiskappale on henkilökohtainen etu. Lehden voi noutaa toimituksesta. Jos haluat kaksoiskappaleen Espanjan osoitteeseesi, ilmoita siitä meille viim. viikko ennen kuun vaihdetta. Lehden kaksoiskappaleen saa halutessaan myös digimuodossa. Pyydä tunnus sähköpostilla tilaajapalvelu@olekustannus.com tai puhelimitse (+34) 952 470 794. Voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun myös palautelomakkeella: Asiakaspalvelu.

5. Nuevo Fuego Lento -keittokirja edullisemmin. Olé-lehden tilaajana saat ostaa vuonna 2021 ilmestyneen, espanjalaisia reseptejä ja ruokatietoa sisältävän kirjan 25 € hintaan (norm. 30 €). Voit hakea oman kappaleesi Fuengirolan toimituksesta tai tilata sen osoitteesta tilaajapalvelu@olekustannus.com. Postikulut lisätään hintaan.

Miten pääsen Club Olé -jäseneksi?

Club Olé on Olé-lehden kestotilaajien oma etukerho. Kaikki Olén kestotilaajat ovat klubilaisia automaattisesti, ilmaiseksi. Jos haluat liittyä Espanjan ystävien omaan etukerhoon, tilaa Olé-lehti kotiisi! Saat Club Olé -korttisi laskun yhteydessä!

Tilaa Olé

Strand Properties


0

Your Cart