Costa Blancan lumoavat matkakohteet

Costa Blancan lumoavat matkakohteet

Costa Blanca kätkee sisäänsä henkeäsalpaavia kohteita, joihin kannattaa matkustaa kauempaakin. Luontoa ja kauniita maisemia arvostavalle sieltä löytyy monta mielenkiintoista kohdetta, mutta kulttuuritarjontaakaan ei tarvitse unohtaa.
Guadalestin joki muodostaa laaksoon kauniin turkoosina kimmeltävän tekojärven, jota Plaza San Gregorion näköalapaikalta kelpaa ihailla.

Costa Blanca tunnetaan satojen kilometrien pituisista hiekkarannoistaan, mutta jos rannan tuntumasta suuntaa sisämaahan päin, löytää paljon muutakin. Alicanten maakunta on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä pikkukyliä, joissa pääsee kokemaan aitoa paikallista elämänmenoa sekä tutustumaan alueiden kulttuurihistoriaan.

Strand Properties

Kuvankaunis Guadalest

Costa Blancan sisämaan ehdoton helmi, vain noin kahdensadan asukkaan tarunomainen vuoristokylä Guadalest, valloittaa henkeäsalpaavilla maisemillaan. Kylän urbaani keskus sijaitsee reilun puolen kilometrin korkuisen vuoren päällä, josta löytyy myös yksi Espanjan upeimmiksikin kehutuista näköalapaikoista, Mirador Plaza San Gregorio.

TEKSTI: Marjut Sahlberg
KUVA: Patronato de Turismo Costa Blanca

LUE TOUKOKUUN 2022 OLÉ-LEHDESTÄ, MITÄ UPEITA KOHTEITA LÖYTYY COSTA BLANCAN SISÄMAAN KÄTKÖKSISTÄ. KERROMME MYÖS ALUEEN AKTIVIITEETEISTA JA GASTRONOMIASTA JA ANNAMME VINKIT ALUEELLA LIIKKUMISEEN.

Lue digilehti Tilaa Olé-lehti0

Your Cart