Eksoottisia elämyksiä Olén mukana matkatessa

Eksoottisia elämyksiä Olén mukana matkatessa

Olén lukijamatkalaiset tutustuivat 11. lokakuuta eksoottisia hedelmiä kasvattavaan maatilaan ja Almuñécarin kaupunkiin.


Retkellä jokainen sai eteensä värikkään lautasen täynnä eksoottisia hedelmiä.

Olé-kustannuksen syyskauden toinen lukijamatka suuntautui torstaina 11. lokakuuta Almuñécariin, jossa päiväretken ensimmäinen etappi oli läheisessä La Herraduran kylässä sijaitseva hedelmätila.

Subtrooppisia hedelmiä kasvattava Finca San Ramón tarjosi matkalaisille uudenlaisia elämyksiä ja makuja, kun he saivat nähdä ja maistella eksoottisia hedelmiä. Päivään kuului myös kävelyä hedelmätarhoissa sekä paljon tietoa hedelmien kasvatuksesta, ominaisuuksista ja ravintosisällöistä


Olén lukijamatkojen uusi opas Liisa Väisänen jakoi laajaa tietämystään ja huolehti ryhmästä koko päivän.


– Finca-vierailu oli erittäin mielenkiintoinen. Vaikka olemme asuneet täällä 14 vuotta, niin tuli ihan uusia asioista ja hedelmiä, kertoo Eija Kovanen, joka oli matkalla miehensä Heikki Kovasen kanssa. – Ja täytyy sanoa, että opas Liisa Väisänen on uskomaton tyyppi. Hän on kuin kävelevä tietotoimisto. Matka oli siis kaikin puolin onnistunut.

Värikkään hedelmätarhan lisäksi retkeläiset kävivät Almuñécarin historiallisessa rantakaupungissa, jossa tutustuttiin muun muassa linnoitukseen ja sukellettiin vanhan kaupungin kapeiden kujien syövereihin.

Matka päättyi runsaan, kolme ruokalajia sisältävän lounaan nauttimiseen ennen paluumatkaa takaisin Fuengirolaan. Kaikki Olén päiväretket starttaavat ja päättyvät Fuengirolan Los Bolichesiin.

Lukijamatkalaisia luotsasi Olén uusi opas, 30 vuoden kokemuksen oppaan työstä omaava estetiikan tohtori Liisa Väisänen.

TEKSTI: Eeva-Maria Hooli
KUVAT: Susana Moreno Ahola

Kiinnostaako Espanja? Ajantasaisin tieto Espanjassa asumisesta ja elämisestä löytyy uusimmasta Olé-lehdestä.

Tilaa Olé-lehti

Strand Properties


0

Your Cart