FugeFest palaa entistä kovemmalla artistikattauksella

FugeFest palaa entistä kovemmalla artistikattauksella

Fuengirolassa viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty FugeFest saa jatkoa 21.–22. lokakuuta.

finnhittienkuninkaat-1
Finnhittien kuninkaat Danny, Frederik ja Tapani Kansa esiintyvät FugeFestillä lauantaina 22.10.

Espanjan Aurinkorannikolla järjestettävä suomalainen musiikkifestivaali FugeFest on julkistanut ensi lokakuussa lavalle nousevat artistit.

Kaksipäiväiset festivaalit järjestetään 21.–22. lokakuuta Fuengirola feria-alueen Palacio de la Paz -konserttisalissa eli Rauhanpalatsissa.

Perjantaina 21. lokakuuta FugeFestissä on tiedossa aitoa sinivalkoista tunnelmaa suursuosikkien rytmissä. Rauhanpalatsissa kuullaan Katri Helena lukuisine suomimusiikin helmineen, viime vuonna juhlavuottaan Helsingin olympiastadionillakin juhlistanut kansansuosikki Jari Sillanpää, palkittu karismaattinen laulaja-lauluntekijä Juha Tapio sekä 90-luvun suosikkilaulajat, nyt hynttyyt yhteen laittaneet Ressu Redford ja Neon 2-duon Jussi Rainio.

Suomalaisfestivaalin meno ei laannu myöskään lauantaina 22. lokakuuta, kun yleisöä viihdyttävät suomirockin jättiläinen Eppu Normaali, rakastettu veljeskaksikko Matti ja Teppo sekä Finnhittien Kuninkaat -show, jossa esiintyvät legendaariset viihdyttäjät Danny, Frederik ja Tapani Kansa. Naisenergiaa lavalle tuovat Virve Rosti ja Laura Voutilainen yhteisesiintymisellään.

Vaikka Rauhanpalatsin areenalla juhlitaan vain perjantaina ja lauantaina, otetaan festivaaleille varaslähtö jo torstaina 20. lokakuuta. Fuengirolan Iskelmä Baarissa järjestetään festivaalien ennakkobileet niille, jotka ovat mukana Iskelmä-radion ja Lomamatkojen järjestämällä kuuntelijamatkalla.

Viime vuonna ensi kertaa järjestetty festivaali veti Rauhanpalatsiin yhteensä 3 000 kävijää.

Jari_Katri
Katri Helena ja Jari Sillanpää esiintyvät perjantaina 21.10.

Lipunmyynti tämän vuoden festivaaleille alkoi maanantaina 14. maaliskuuta. Suomesta lippuja saa Ticketmaster-palvelun kautta. Espanjassa liput tulevat myyntiin Centro Finlandiaan 1. huhtikuuta alkaen.

Päivälipun hinta on ennakkoon ostettuna 52,50 euroa ja ovelta 55 euroa. Kahden päivän lippupaketti maksaa 89,50 euroa.

VIP-paketit maksavat 139,50 €/päivä. VIP-lippu sisältää VIP-passin, buffetin ja lasin cavaa, VIP-isännän palvelut ja sisäänpääsyn 2. kerroksen VIP-aitioihin.

Lisätietoja saa verkko-osoitteesta fugefest.fi.

TEKSTI: Eeva-Maria Hooli

Strand Properties


0

Your Cart