Joukko suomalaisartisteja esiintyy kesällä Fuengirolan linnassa

Joukko suomalaisartisteja esiintyy kesällä Fuengirolan linnassa

Jari Sillanpää, Tarja Turunen, Michael Monroe ja von Hertzen Brothers konsertoivat Fuengirolassa.


Jari Sillanpää nousee Sohail-linnan lavalle 27.4., Tarja Turunen esiintyy Rock the Coast -festareilla kesäkuussa.

Fuengirola on monelle suomalaismuusikolle tuttu keikkapaikka, mutta tänä kesäkaudella useat suomalaisartistit nousevat myös Fuengirolan Sohail-linnan lavalle. Linnan hulppeissa puitteissa esiintyy ennennäkemätön suomalaiskattaus.

Ensimmäisenä lavalle nousee iskelmätähti Jari Sillanpää, joka saa kunnian avata Sohail-linnan kesän konserttisarjan lauantaina 27. huhtikuuta.

Sillanpään Ilta Sohailissa -nimisestä konsertista (Noche en Sohail) ilmoitettiin laulajan käydessä kaupunginjohtaja Ana Mulan vieraana Fuengirolan kaupungintalolla helmikuussa.

Konsertti järjestetään samana viikonloppuna kuin Suomen Superpesis-kauden avaus. Tämä on kolmas kevät, kun Superpesiksen kausi avataan Fuengirolan Elolan kentällä.

Jo aiemmin oli varmistunut, että suomalaiset von Hertzen Brothers, Tarja Turunen ja Michael Monroe esiintyvät kesäkuussa linnassa järjestettävällä festivaalilla. 13.–15. kesäkuuta linnan valtaavan Rock the Coast -festivaalin lavalle nousevat myös muun muassa Scorpions, Europe, Opeth ja The Darkness.


Castillo Sohail -linna tarjoaa upeat puitteet konserteille.

Tällä kesäkaudella Fuengirolan linnassa esiintyvät muun muassa Bob Dylan 4. toukokuuta, Daddy Yankee MUF Beach -festivaalilla 1. kesäkuuta ja Rod Stewart 3. heinäkuuta.

27. heinäkuuta Sohailissa järjestetään Back to the 90’s -festivaali, johon saapuu esiintymään muun muassa Dr. Alban, Ace of Base ja Sash!.

Lisätietoja konserteista ja lipuista saa verkosta www.marenostrumfuengirola.com. Liput ovat jo myynnissä muun muassa www.ticketmaster.fi-verkkosivustolla.

TEKSTI: Eeva-Maria Hooli
KUVAT: Tim Tronckoe, Marenostrum Fuengirola

Kiinnostaako Espanja? Ajantasaisin tieto Espanjassa asumisesta ja elämisestä löytyy uusimmasta Olé-lehdestä.

Tilaa Olé-lehti

Strand Properties


0

Your Cart