Mikä on Espanjan paratiisimaisin paikka? – Vastaa ja voita!

Mikä on Espanjan paratiisimaisin paikka? – Vastaa ja voita!

29/04/2021

Paljasta meille: Mikä on Espanjan paratiisimaisin paikka?

Espanjassa on satumaisen kauniita rantoja, värikkäitä kukkakujia ja paljon upeita puistoja ja puutarhoja. Missä on sinun paratiisisi Espanjassa? Onko se oma piha, joku upea vanhakaupunki vai tunnelmallinen ravintola? Paljasta meille, mikä on mielestäsi Espanjan paratiisimaisin paikka!

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 17.5.2021 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 6-7/2021.


  Mikä on Espanjan paratiisimaisin paikka?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 18.5.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 17.5.2021 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart