Mikä on parasta Espanjan keväässä? – Vastaa ja voita!

Mikä on parasta Espanjan keväässä? – Vastaa ja voita!

25/03/2021

Huhtikuun kysymys: Mikä on parasta Espanjan keväässä?

Hedelmäpuut kukkivat ja parvekeruukut täyttyvät väriloistosta. Aurinko alkaa lämmittää niin, että rannallakin voi jo paistatella päivää ilman tuulitakkia. Espanjan leuto kevät tarjoaa upeat puitteet päiväretkille, leppoisaan urheiluun ja kahvilassa istuskeluun. Kerro meille, mikä on parasta etelän keväässä tai mikä on mieluisin muistosi keväisestä Espanjasta!

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 19.4.2021 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 5/2021.


  Mikä on parasta Espanjan keväässä?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 20.4.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 19.4.2021 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart