Missä asioissa Espanjan ja Suomen kuluttajahinnat eroavat toisistaan? – Vastaa ja voita!

Missä asioissa Espanjan ja Suomen kuluttajahinnat eroavat toisistaan? – Vastaa ja voita!

22/09/2022

Missä asioissa Espanjan ja Suomen kuluttajahinnat eroavat toisistaan?

Missä asioissa olet huomannut suurimmat, yllättävimmät tai odottamattomimmat hintaerot Suomen ja Espanjan välillä? Riittävätkö rahasi paremmin Espanjassa? Vai pääsikö sähkölasku tai vuokrien hintataso yllättämään? Kerro meille, missä asioissa Espanjan ja Suomen hinnat eroavat toisistaan ja vaikuttaako se jotenkin kulutuskäyttäytymiseesi.

Strand Properties

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 12.10.2022 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 11/2022.


  Missä asioissa Espanjan ja Suomen kuluttajahinnat eroavat toisistaan?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 14.9.2022 ja siihen osallistuvat kaikki 13.9.2022 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart