Mitä suomalaista kaipaat Espanjassa ollessasi? – Vastaa ja voita!

Mitä suomalaista kaipaat Espanjassa ollessasi? – Vastaa ja voita!

28/07/2022

Mitä suomalaista kaipaat Espanjassa ollessasi?

Espanjassa on kosolti hyviä puolia, mutta toisinaan Espanjassa ollessa kaipaa jotain myös kotimaasta – olipa se sitten mökin puusauna, tutut byrokratiakuviot tai omiin makuhermoihin istuva juhlamokka. Kerro meille, mitä sinä kaipaat toisinaan Suomesta Espanjassa ollessasi.

Strand Properties

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 15.8.2022 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 9/2022.


  Mitä suomalaista kaipaat Espanjassa ollessasi?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 16.8.2022 ja siihen osallistuvat kaikki 15.8.2022 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart