Liisa Kuoksa-Jalonen joutui kokemaan omissa nahoissaan mitä tapahtuu, kun vuokralaisista tuleekin asunnonvaltaajia. Häätö toimitettiin oikeusteitse.
Liisa Kuoksa-Jalonen sai asuntonsa takaisin vasta oikeusprosessin jälkeen.

Olé-lehti on mukana, kun kiinteistönvälittäjä ja kiinteistösijoittaja Liisa Kuoksa-Jalonen pääsee ensi kerran moneen kuukauteen omien avaimiensa turvin sisään omistamaansa asuntoon Fuengirolassa sijaisevan Los Pacosin kaupunginosassa.

Sopimusrikon tehneet vuokralaiset on viimein saatu oikeustoimin häädettyä. Kuoksa-Jalonen avaa oven jännittyneissä merkeissä. Vaikka häädössä avustaneet poliisit ovat tiedottaneet tälle, että asunnossa ei ole tehty mitään mainittavia tuhoja, näky yllättää hänet.

Asunto oli valtaajien jäljiltä siivottomassa kunnossa.

– Onneksi paikkoja ei ole tuhottu, mutta kyllä täällä siivottavaa ja maalaamista tulee ensi viikkoja varten riittämään, Kuoksa-Jalonen toteaa.

Miten on tultu tilanteeseen, jossa asunnosta on oikeuden päätöksellä ja aseistettujen poliisien avulla häädetty kaksilapsinen perhe?

TEKSTI ja KUVAT: Katia Westerdahl

Lue syyskuun 2022 Olé-lehdestä, miten Liisa Kuoksa-Jalonen sai lopulta asuntonsa takaisin haltuunsa. Julkaisemme myös kattavan artikkelin siitä, miten toimii asunnonvaltaajien häätämiseen erikoistunut yritys.

en_USEnglish