SE 334/2020

SE 334/2020

SE 334 kansi

SE 334/2020

Maakuntamatkailun parhaat palat

Tutustu Málagan ja Alicanten maakuntiin uusin silmin.

Strand Properties

Karanteenin purku etenee

Lue, mitä kaikkea 2. vaihe tuo tullessaan.

Panosta itseesi

Nyt on hyvä hetki panostaa omaan kuntoon, kuontaloon tai vaikkapa teettää näöntarkastus. Aurinkorannikolla se onnistuu helposti!

Pääkirjoitus: Hyvää kesää!

Vaikka pääministeri Pedro Sánchez ilmoitti sunnuntaina 30. toukokuuta, että liikkumisrajoituksia maakuntien välillä tullaan jatkamaan koko hätätilan ajan, liikenneministeri José Luis Ábalos sanoi seuraavana päivänä, että on todennäköistä, että rajoituksia puretaan jo aikaisemmin.

Kyseessä on vain pieni esimerkki tiedottamisen vaikeudesta, josta kirjoitin jo SE-lehden numeron 333 pääkirjoituksessa. Koska seuraava SE-lehti ilmestyy vasta 4. elokuuta, pyydän lukijoita vieläkin suuremmalla syyllä seuraamaan olekustannus.com-verkkosivustomme tiedotteita. Huolimatta toimituksemme lomasta 22. kesäkuuta–17. heinäkuuta, pyrimme pitämään huolta suomalaislukijoidemme tiedonsaannista myös kesän aikana. Tiedotus toimii myös Facebook-sivumme kautta.

Tätä kirjoittaessa tuntuisi kuitenkin varmalta, että turistit saavat palata Espanjaan heinäkuussa. Yli 12 prosenttia maan bruttokansantuotteesta on peräisin turismista, joten asian tärkeyttä maan taloudelle ei voi vähätellä. Turistien lienee myös turhaa pelätä, että joutuisivat rutiininomaiseen karanteeniin maahan saapuessaan tai että auringonotto olisi suoritettava maskin takaa. Molemmat määräykset poistunevat heinäkuuhun mennessä. Vaikka Aurinkorannikon suomalaisella koululla ollaan toiveikkaita lähiopetuksen aloittamisesta elokuussa, vielä on liian aikaista tietää, milloin ja millaisin ehdoin se lopulta tapahtuu.

Emme voi kuin odottaa ja toivoa parasta. Ei kuitenkaan anneta tilanteen häiritä liiaksi. Voimme rajoitusten purkautuessa edelleen nauttia Espanjan parhaasta antimesta: auringosta. Hyvää kesää!

Katia Westerdahl


Sisällysluettelo

3 Pääkirjoitus: Hyvää kesää!
3 Espanja purkaa rajoituksia 
4 Toinen vaihe avaa rannat ja kauppakeskukset
5 Espanja ottaa käyttöön minimitulon
6 Ulkomaalaisten kiinnostus Costa Blancaa kohtaan ennallaan
8 Täytä tylsyys touhulla
10 Rannikon palvelut (palvelukartta)
11 Maakuntamatkailemaan
12 Espanjan asuntopörssi


TILAA LEHTI     LUE DIGILEHTI0

Your Cart