SE 345/2021

SE 345/2021

SE 345/2021

Tartuntaluvut huipussaan

Aurinkorannikolla ja Costa Blancalla yhä tiukempia rajoituksia.

Strand Properties

Suomalainen koulu säätiön hallintaan

Aurinkorannikon suomalaisen koulun hallintomalliin tuli muutos.

Finnair vaatii koronatestin

Negatiivinen koronatesti vaaditaan kaikilta lentomatkustajilta.

Pääkirjoitus: Vetää mietteliääksi

Tämänhetkisestä koronatilanteesta on vaikeaa keksiä mitään positiivista sanottavaa. Monen ihmisen terveyden ja jopa hengen vaatinut korona on aiheuttanut myös taloudellista tuhoa ympäri maailmaa, mutta kekseliäämmille se on tuottava bisnes. Saan jatkuvalla syötöllä tarjouksia mitä erilaisimmista ja eri tavalla tehtävistä testeistä. Minulle on jopa tarjottu mahdollisuutta olla osana tätä tuottavaa bisnestä. Luonnollisestikin olen kieltäytynyt kohteliaasti.

Kun terveydellä – tai sen menettämisen pelolla – tehdään tämän tason hintakilpailua, se kuitenkin laittaa mietteliääksi. Mikä tällaisen testauksen luotettavuus on? Tuleeko tästä uusi normaalimme?

Koko pandemiaan liittyy paljon asioita, jotka kyseenalaistan. Kyseenalaistamiseni ei kuitenkaan tarkoita, etteikö annettuja rajoituksia tulisi noudattaa tai ettenkö uskoisi tilanteen olevan vakava.

Me suomalaiset ehdimme elää ainakin Aurinkorannikolla melkoisessa omassa kuplassamme, mutta viime päivinä tartuntoja tuntuu olevan vähän siellä sun täällä. En tiedä, johtuuko tämä suomalaistartuntojen suorastaan jäätävä nousu siitä, että testeihin mennään matalalla kynnyksellä vai omista riennoistamme. Joka tapauksessa nyt viimeistään kannattaa ymmärtää, että rajoitukset koskevat ihan kaikkia – myös meitä Espanjassa asuvia suomalaisia.

Kun jokainen huolehtii omasta käyttäytymisestään, ei kenenkään tarvitse toimia muiden koronapoliisina. Niin kauan, kun parempia torjuntatapoja ei ole saavavilla, noudatamme annettuja viranomaisohjeita ja odotamme parempia aikoja.

Katia Westerdahl


Sisällysluettelo

3 Pääkirjoitus: Vetää mietteliääksi
3 Koronatartunnat räjähtivät Aurinkorannikolla
4 Finnair vaatii koronatestin lentomatkustajilta
6 Rajut rajoitukset Valencian alueelle
8 Muutos Aurinkorannikon koulun hallintomalliin
10 Aurinkorannikko saa esittävän taiteen koulun
12
 Rannikon palvelut (palvelukartta)
13 Yritys: Napolilaisen keittiön taikaa Fuengirolassa
14 Arjen ahertaja: Insinööristä kansanparantajaksi
15 Espanjan asuntopörssi
20 Ensimmäinen naiskomentaja Aurinkolaivueeseen
22 Kenkämuodin huippuja Eldassa

TILAA LEHTI     LUE DIGILEHTI0

Your Cart