SE 377/2022

SE 377/2022

SE 377/2022

Sofia-opiston toiminnanjohtajalle potkut

Jatkajaksi Sari Savolainen

Strand Properties

Espanjan asuntojen hinnat nousevat

Córdoba kukkii syksylläkin

Pääkirjoitus: Sofia-opisto on Aurinkorannikon suomalaisille tärkeä

Kansalaisopistomallilla toimivassa Sofia-opistossa on tapahtunut tärkeä henkilöstömuutos. Seitsemäntoista vuotta eli opiston perustamisesta alkaen toiminnanjohtajana ollut Minna Kantola on irtisanottu.

Olen luonnollisesti ollut kuluneiden vuosien aikana paljon tekemisissä Minnan kanssa ja aina hyvässä hengessä. Henkilökohtaisesti tai ammattini puolesta voin ainoastaan kiittää häntä näiden vuosien yhteistyöstä.

Viime viikolla minulla oli tilaisuus tutustua Sofia-opiston uuteen toiminnanjohtajaan Sari Savolaiseen ja tunsin, että hänen kanssaan tulee olemaan yhtä lailla helppoa toimia.

Juuri nyt minulla on siis vähän samanlainen olo kuin lapsella, jonka vanhemmat riitelevät. Varmasti molemmat osapuolet ovat oikeassa ainakin jossain asiassa, mutta sitä ei ole mukavaa seurata sivusta.
Tämän vuoksi olenkin ajatellut, että ehkä paras ratkaisu on, että me, suuri yleisö, annamme asian olla. Molemmat osapuolet tietävät, miten heidän tulee toimia. Meidän suomalaisten asia on tukea Sofia-opiston olemassaoloa henkilöittämättä tukeamme millään tavalla. On kaikkien yhteinen etu, että toiminta jatkuu ja että Sofia-opisto nauttii Suomen valtionavustusta tulevaisuudessakin.

Olé-kustannuksessa olemme valmiita syksyyn, joka starttaa pian ilmestyvän uuden kirjan, lukijamatkojen ja toimituspäällikkömme Eeva-Maria Hoolin töihin palaamisen merkeissä. Kun muuttolinnutkin ovat jo palanneet, porukat alkavat olla koossa. Tästä on hyvä aloittaa syksy!

Katia Westerdahl


Sisällysluettelo

3 Pääkirjoitus: Sofia-opisto on Aurinkorannikon suomalaisille tärkeä
3 Sofia-opiston toiminnanjohtaja irtisanottiin – tehtävään Sari Savolainen
4 Asuntojen hinnat nousevat Espanjassa
6 Kuivuus piinaa Aurinkorannikkoa
8 Olé-kustannukselta uutuuskirja
10 Espanjan kansallispäivää juhlittiin myös Suomessa
12 Rannikon palvelut (palvelukartta)
14 Menokalenteri
15 Espanjan asuntopörssi
20 Okidogi lemmikkien ja rescuetoiminnan asialla
22 Matkaa kukkivaan Córdobaan

TILAA LEHTI     LUE DIGILEHTI0

Your Cart