Ulkomaalaiset ostavat nyt asuntoja edullisesta Alicantesta
xnxx
teen takes massive big black cock in his virgin tight ass bareback. fuq hd turkish girlffriend fuckes in all holes.

Ulkomaalaiset ostavat nyt asuntoja edullisesta Alicantesta

07/11/2019
Ulkomaalaiset asunnonostajat solmivat asuntokauppoja eniten Baleaareilla, Kanarialla sekä Valencian ja Murcian itsehallintoalueilla. Maakunnista suosituin on Alicante.

Ulkomaalaisten asunnonostajien suosiossa ovat tällä hetkellä Espanjan itsehallintoalueista etenkin Baleaarit, Kanariansaaret, Valencia ja Murcia. Näistä alueista edullisin on Murcia, jossa keskimääräinen neliöhinta on tällä hetkellä noin 960 euroa.

Syyskuun 2019 tilastotietojen mukaan Baleaarien saarilla tehdyistä asuntokaupoissa 27,5 prosentissa ostaja oli ulkomaalainen. Kanarian eri saarilla 26,6 prosenttia asunnoista myytiin ulkomaalaisille ja Valencian seudulla 26,3 prosenttia.

Alicantessa jopa 41,8 prosenttia asunnoista myyntiin huhti- ja kesäkuun välissä ulkomaalaisille.

Maakunnittain vertailtuna ulkomaalaiset ostavat eniten asuntoja Alicantesta, jossa jopa 41,8 prosenttia asunnoista myyntiin huhti- ja kesäkuun välissä ulkomaalaisille. Alicanten maakunnassa sijaitsee muun muassa suomalaisten suosima Torrevieja.

Alicanten jälkeen suosituin maakunta ulkomaalaisten asunnonostajien keskuudessa on Kanarian Teneriffalla sijaitseva Santa Cruz de Tenerife. Kolmanneksi suosituin on Málaga, jonka alueella sijaitsee Aurinkorannikko.

Yksi Alicanten valttikorteista asuntomarkkinoilla on edullinen hintataso. Asuntojen virallisia hinta-arvioita tekevän Tinsan tilastotietojen mukaan myyntiasuntojen keskimääräinen neliöhinta Alicantessa on tällä hetkellä noin 1 201 euroa.

Lähteet: Idealista ja Tinsa

TEKSTI: Anna Venejärvi
KUVA: Shutterstock

Lue lisää ulkomaalaisten suosikkialueiden asuntomarkkinoista Espanjassa marraskuun 2019 Olé-lehdestä.

Lue digilehti     Tilaa Olé-lehti0

Your Cart