Unelmakoteja Espanjassa

Unelmakoteja Espanjassa

Zoco Homen perustaja Johanna Weckström on luonut kahdeksassa vuodessa itselleen unelmatyön. Kivijalkaliike sijaitsee Aurinkorannikolla, mutta sisustusprojektit ja verkkokauppa yltävät ympäri maailmaa.
Johanna Weckström Zoco Home

Kymmenen vuotta sitten Johanna Weckström eli kiireistä perhearkea Helsingissä juuri uudistetussa rintamamiestalossa.

Strand Properties

– Olimme remontoineet siitä unelmakodin sillä mielellä, että se on meidän loppuelämän koti, hän kertoo.

Pian unelmat muuttuivat. Johannan mieltä aina kutkutellut kaukokaipuu vahvistui ja otti siivet alleen.

Nyt hän istuu suurien seiniin maalattujen siipien alla Espanjan Aurinkorannikolla, Zoco Home -nimisessä sisustusliikkeessään. Zoco Homesta on syntynyt brändi, jonka uniikki tyyli tunnetaan eri puolilla maailmaa.

Zoco Home on saanut näkyvyyttä sosiaalisen median ja monissa maissa tehtyjen ravintoloiden sisustusprojektien kautta. Johannan luoma tyyli on sekoitus monien maiden ja kulttuureiden elementtejä.

– Otan myyntiin ja valmistettavaksi vain tuotteita, joista itse tykkään. Yhdistelen asioita ja luotan, että tämä on se oma juttu.

Johanna itse kutsuu Zoco Homen tyyliä etnisskandinaaviseksi boho-tyyliksi. Hän kuitenkin muistuttaa, että heidän tuotteitaan käyttäen voi luoda monenlaisia erilaisia tunnelmia ja asuntoja.

Zoco Home on toteuttanut sisustuksen muun muassa tähän Esteponassa sijaitsevaan rantataloon.

Heiltä on tilattu myös sisustusprojekteja, joiden tyyli on hyvin kaukana liikkeen luonnonmateriaalien ja etnisten kuvioiden luomasta tunnelmasta.

– Tämä on meidän brändi ja se näkyy meidän myymälässä, mutta voimme tehdä muutakin. Teimme yhdelle perheelle kodin, jossa oli suomalaisia designtuotteita Alvar Aallosta Genelecin äänentoistoon.

Johanna kokeekin olevansa asiakkaiden toiveiden tulkki. Hän pitää unelmien toteuttamista työnsä parhaana puolena.

– Vaikka meillä on mahtavat suunnittelijat, jotka piirtävät ja tekevät varsinaiset suunnitelmat, haluan olla jokaisessa projektissa itse mukana. Olen ideapankki ja se, joka ottaa kiinni asiakkaiden unelmista, 11-henkistä tiimiä vetävä nainen sanoo.

Hän itse kertoo elävänsä omaa unelmaansa. Uusi unelmatyö, -elämä ja -koti löytyivät Aurinkorannikolta.

Lue joulukuun 2020 Olé-lehdestä, miten Johannan perhe teki elämänmuutoksen ja loi Espanjaan menestyneen Zoco Homen.

Lue digilehti     Tilaa Olé-lehti0

Your Cart