Vegaaniruokaa tarjolla yhä useammissa espanjalaisissa kaupoissa
xnxx
teen takes massive big black cock in his virgin tight ass bareback. fuq hd turkish girlffriend fuckes in all holes.

Vegaaniruokaa tarjolla yhä useammissa espanjalaisissa kaupoissa

12/06/2019
Vielä kymmenen vuotta sitten kasvissyöjät ja vegaanit olivat Espanjassa erikoisuus.

Nykyään kasvisperäistä ruokavaliota suosivilla on Espanjassa runsaasti valinnanvaraa.

Konsulttiyritys Lanternin tekemän The Green Revolution -tutkimuksen mukaan noin 7,7 prosenttia espanjalaisista suosii kasvipohjaista ruokavaliota, tosin heistä alle prosentti on puhtaasti vegaaneja. Kasvisruuan ystäviä palvelevia kasvisruoka- ja vegaaniravintoloita on ilmestynyt pienienkin espanjalaiskaupunkien kaupunkikuvaan, ja ruokakaupoissa on yhä laajempi valikoima kasvipohjaisia tuotteita.

Vegaaneille hyviä ruokaostospaikkoja Espanjassa ovat esimerkiksi Mercadona, Lidl ja Carrefour. Mercadona laajentaa vegaanitarjontaansa jatkuvasti, ja edullisia vegaanituotteita voit löytää etenkin Lidlistä, jonka oman My Best Veggie -merkin alla myydään monipuolisesti erilaisia kasvipohjaisia tuotteita.

Vegaaneilla ja kasvissyöjillä on ravintoloiden suhteen runsaasti valinnanvaraa, mutta tavallisissa ravintoloissa syöminen voi tuottaa vaikeuksia. Kulmakuppilan aamupalalistan sandwich vegetal saattaa yhä sisältää vaikkapa tonnikalaa tai kananmunaa. Vegaanien kannattaa siis tarkistaa ennen ruuan tilaamista, ettei ruokaan ole varmasti lisätty minkäänlaisia eläinperäisiä ruoka-aineita.

TEKSTI: Anna Venejärvi
KUVA: Pixabay

Lue lisää vegaanisen ruuan tarjonnasta Espanjassa ja tutustu vegaanien espanjan kielen sanastoon kesä-heinäkuun 2019 Olé-lehdestä.

Lue digilehti     Tilaa Olé-lehti0

Your Cart