Club Olé edut – marraskuu 2018

Club Olé edut – marraskuu 2018

Kaikki Olé-lehden kestotilaajat kuuluvat Club Oléseen!

Marraskuun Club Olé -edut

1) Ilmainen silmänpohjankuvaus näöntarkastuksen yhteydessä – Masvisión tarjoaa klubilaisille ilmaisen silmänpohjankuvauksen näöntarkastuksen yhteydessä (norm. 25 €). Silmänpohjankuvauksesta saat silmälääkärin kirjallisen lausunnon. Näöntarkastus on aina maksuton ja se sisältää myös silmänpaineen mittauksen. Etu on voimassa 30.11. asti. Ajanvaraus: (+34) 952 59 35 37, ma-pe 10–14/17–20.30 ja la 10-14. Masvisión Fuengirola (Avenida de Mijas 2, Fuengirola).

2) Ripsien ja kulmien värjäys kaupan päälle – Hius ja Kauneus Norris tarjoaa kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien värjäyksen ilmaiseksi. Kuukauden etuna myös 60 minuutin hieronta 45 minuutin hinnalla. Edut ovat voimassa 30.11. asti. Tutustu Hius ja Kauneus Norriksen (Avda Jesús Cautivo 44, Ed. Jupiter, Fuengirola. Puh. (+34) 952 660 808) palveluihin: www.hiusjakauneusnorris.com


Club Olé -kortin saat Olé-lehden laskun yhteydessä. Irroita kortti ja pidä mukanasi!

Pysyvät Club Olé -edut

1. Ilmainen neuvontapalvelu. Lähetä meille kysymys Espanjassa asumisesta tai elämisestä, me hankimme vastauksen. Vastaukset julkaistaan lukijapalstalla.

2. Oikeus ilmaiseen rivi-ilmoitukseen lehden Espanjan asuntopörssi -osiossa. (Ei koske yrityksiä. Max. 6 rivi-ilmoitusta/asiakas/vuosi.) Jätä rivi-ilmoitus täällä: Jätä rivi-ilmoitus.

3. Lukijamatkalle edullisemmin. Olé-lehti järjestää lukijamatkoja syys- ja kevätkausina. Tutustu retkikohteisiin ja hintoihin täällä: Lukijamatkat.

4. Opiskele espanjaa edullisemmin. Clubilaiset saavat Málagan yliopiston ulkomaalaisille tarkoitetuista espanjan kielen kursseista 10 % alennuksen. Mainitse Club Olé -numerosi (tilaajanumero) kurssille ilmoittautuessasi. Lisätietoja kursseista: Centro Internacional de Español de Universidad de Málaga.

5. Suomeen Olé-lehden tilanneet saavat lehden kaksoiskappaleen Espanjassa oleskellessaan (max. 6 nroa / vuosi). Kaksoiskappale on henkilökohtainen etu. Lehden voi noutaa toimituksesta. Jos haluat kaksoiskappaleen Espanjan osoitteeseesi, ilmoita siitä meille viim. viikko ennen kuun vaihdetta. Lehden kaksoiskappaleen saa halutessaan myös digimuodossa. Pyydä tunnus sähköpostilla tilaajapalvelu@olekustannus.com tai puhelimitse (+34) 952 470 794. Voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun myös palautelomakkeella: Asiakaspalvelu.

6. Tutustumisnumero kolmelle kaverille. Voit lähettää ilmaiseksi Olé-lehden näytenumeron kolmelle eri kaverillesi vuoden aikana. Tutustumisnumeroiden osoitetiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Pyydä näytenumerot sähköpostilla tilaajapalvelu@olekustannus.com. Voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun myös palautelomakkeella: Asiakaspalvelu.

Miten pääsen Club Olé -jäseneksi?

Club Olé on Olé-lehden kestotilaajien oma etukerho. Kaikki Olén kestotilaajat ovat klubilaisia automaattisesti, ilmaiseksi. Jos haluat liittyä Espanjan ystävien omaan etukerhoon, tilaa Olé-lehti kotiisi! Saat Club Olé -korttisi laskun yhteydessä!

Tilaa Olé

Strand Properties


0

Your Cart