Mediatiedot

Olé-kustannus, vahva linkki suomalaisten ja Espanjan välillä

Olé-kustannus vie yrityksesi koteihin, joissa on jo olemassa oleva side Espanjaan tai aito kiinnostus maata kohtaan.

Olé-lehti ja sen myötä Olé-kustannus perustettiin Espanjassa vuonna 1985. Siitä lähtien Olé-lehti on antanut suomalaisille luotettavaa tietoa Espanjasta sekä maassa asumisesta ja elämisestä. Espanjan asiantuntijana Olé-lehti on saavuttanut maineen, josta hyötyvät myös lehdessä ilmoittavat yritykset – Olé-lehteä pidetään luotettavana tietolähteenä. Maksullisena lehtenä Olé-lehti tilataan koteihin, joilla on todellinen side Espanjaan. Olé ilmestyy 11 kertaa vuodessa.

Olé-lehden rinnalle vuonna 1991 perustettu Suomalainen Espanjassa (SE) on informatiivinen ilmaisjakelulehti, jota jaetaan Aurinkorannikolla sekä Costa Blancan suomalaisten suosimilla alueilla. SE-lehti tiedottaa suomalaiyhteisöjen tapahtumista sekä menoista ja pitää suomalaiset ajan tasalla alueen uutisista. Sanomalehti ilmestyy joka toinen tiistai syys–toukokuussa. Kesäkuukausina sanomalehti ilmestyy kerran kuussa ja on suunnattu Espanjassa matkaileville suomalaisille.

Jos yrityksesi toimii Espanjassa tai tarjoaa palveluja ulkosuomalaisille, Olé-kustannus on oikea paikka näkyä.

Kiinteistönvälittäjän oma osio

Olé-lehdessä ja SE-sanomalehdessä on vakio-osiona ”Espanjan asuntopörssi”, jossa kiinteistövälittäjät voivat mainostaa kohteitaan ja palveluitaan. Lukijamme saavat kuukausittain uudet myynti- ja vuokrakohteet suoraan kotiinsa lehden mukana.

Kiinteistövälittäjät saavat lisänäkyvyyttä, kun Olé-lehti on mukana Helsingin matkamessuilla vuosittain. Messut on suunnattu nimenomaan suomalaisille, jotka etsivät asuntoa ulkomailta. Muista varata mainospaikkasi ajoissa!

Kätevä ilmoituspaketti

Räätälöimme jokaisen ilmoittajan toiveen mukaisia ilmoituspaketteja (Olé + SE). Vähintään kolmen kuukauden ilmoituspaketista saat toistoalennuksen, kysy lisätietoja ilmoitusmyynnistämme. Alennukset eivät koske pienintä ilmoituskokoa.

Suunnittelemme mainoksen asiakkaan toiveen mukaan

Olé-kustannuksen ilmoitusasiakkaiden käytössä on ilmainen mainoksen suunnittelupalvelu. Et tarvitse omaa mainostoimistoa materiaalin tekoon, sillä graafikkomme suunnittelee lehteen tulevan mainoksen toiveidesi mukaan.

Lataa mediakortti 2024 (PDF)

0

Your Cart