AURINKORANNIKON KOKOOMUS JUHLI NÄYTTÄVÄSTI 25-VUOTIASTA YHDISTYSTÄÄN

AURINKORANNIKON KOKOOMUS JUHLI NÄYTTÄVÄSTI 25-VUOTIASTA YHDISTYSTÄÄN

Aurinkorannikon Kokoomus juhli La Zambra -hotellissa Mijasissa lauantaina 25. marraskuuta. Paikalle oli saapunut 126 illallisvierasta juhlistamaan 25-vuotista taipaletta.

Strand Properties

Juhla alkoi Mijasissa cocktail-tilaisuudella ulkoterassilla, josta avautuva maisema sekä auringonlasku toivat juhlalle upeat puitteet kitaristin luodessa tunnelmaa vapaalle seurustelulle.

Riitta Kokki ja Anna Paavola kertoivat saapuneensa juhlaan, koska kokoomuksen tilaisuuksista löytyy yleensä samanhenkisiä ihmisiä.

– Anna on kehunut, että ainakin Suomessa kokoomuksella on kaikkea kivaa, kertoi Kokki. Kuin yhdestä suusta molemmat naurahtivat, että toki tässä juhlassa oli yksi erityinen vetonaula:

Ben Zyskowicz tietenkin! Halusimme päästä tätä konkaria kuulemaan! Hänellä on erityinen taito asetella sanansa.

Paavola lisäsi vielä, että katsoo aina BenTV-kanavaa YouTubesta.

Fuengirolan pormestari mukana juhlassa

Fuengirolan pormestari Ana Mula avasi juhlan ja nosti esiin puheessaan, miten yhteiset puoluearvot yhdistävät oikeistopuolueina hänen edustamaansa Partido Popularia ja kokoomusta ja siksi on ollut ilo tehdä yhteistyötä.

Mula korosti puheessaan myös, miten tärkeä rooli Fuengirolan suomalaisyhteisöllä on.

– Tämä on teidän kotinne! Muistakaa myös sijoittaa tähän kaupunkiin.

Yksi aktiivisimmista yhdistyksistä

Aurinkorannikon Kokoomuksen puheenjohtaja Jukka Leskinen kertoi puheessaan, miten yhdistyksestä on kasvanut yksi kokoomuksen aktiivisimmista paikallisyhdistyksistä, vaikka se sijaitseekin Suomen rajojen ulkopuolella.

Hän toi esiin myös juuri julkaistun Jarkko Kempin kirjoittaman 25-vuotishistoriikin.

– Kehitys sekä lukuisat muutokset nykypäiviin ovat olleet valtavia, erityisesti kenraali Francon ajan päätyttyä ja Juan Carlos I alettua avaamaan maataan yhä enemmän turismille. Tätä muutosta halusimme tavoittaa juhlajulkaisussamme ja antaa äänen myös muille toimijoille Aurinkorannikolla kuin vain omalle yhdistyksellemme, Leskinen sanoo.

Ben Zyskowicz rentoutti tunnelman

Yksi juhlan odotetuimmista vieraista oli kansanedustaja Ben Zyskowicz. Hän aloitti ja päätti puheenvuoronsa kevyesti vitseillä ja sai tunnelman rentoutumaan. Tiukkaa asiaakin häneltä kuultiin.

– Halutaan, että Suomi on yhteiskunta, jossa mahdollisuuksien tasa-arvo toteutuu ja erilaisista lähtökohdista pärjää oman ahkeruuden ja tarmokkuuden myötä. Kuka vain voi opiskella vaikkapa tohtoriksi, Zyskowicz totesi.

– Sitten kun puhutaan keinoista, kokoomusta erottaa muista puolueista eniten se, että meidän ajattelussa kaiken taloudellisen hyvinvoinnin lähtökohtana on työnteko ja yrittäminen.

Juhla soljui jouhevasti eteenpäin Antti Pekkarisen toimiessa juontajana. Illallisen jälkeen tanssimusiikista vastasivat Johanna Mäkelä ja Markku Tommila.0

Your Cart