Aurinkorannikon Leijonat jatkavat Ukraina-avustuksia

Aurinkorannikon Leijonat jatkavat Ukraina-avustuksia

Jyrki ja Maija Anttila esiintyvät 12. marraskuuta järjestettävässä konsertissa. Konsertin tuotto menee Ukrainan hyväksi.

Aurinkorannikon leijonaklubi tiedottaa, että heidän hyväntekeväisyystyöstään kertyviä rahoja ohjataan Ukrainaan samoin kuin viime kaudella.
Muun muassa 12. marraskuuta Fuengirolan Las Palmeras -hotellissa järjestettävän Jyrki ja Maija Anttilan isänpäiväkonsertin koko puhdas tuotto menee suoraan Ukrainaan.
Avun ohjaamisessa oikeaan paikkaan Aurinkorannikon Leijonat tekevät yhteistyötä ”Ukraina-lähettiläs” Hannu Haukan ja ukrainanhata.fi:n kanssa.
Kertyneet varat käytetään Ukrainassa paikan päällä valmistettuihin kamiinoihin ja Jyväskylässä suunniteltuihin ja rakennettuihin korkean teknologian sirpaleskannereihin.
Kamiinoiden tarve on suunnaton, ja niiden valmistus paikan päällä tuo toimeentuloa ja turvaa Ukrainaan.
Skannereiden avulla pystytään paikantamaan ihmiskehosta pienimmätkin sirpaleet, joiden poisto muuten olisi liki mahdotonta. Yksi kämmenen kokoinen skanneri maksaa 2 500 euroa ja niitä on tarkoitus hankkia ainakin neljä Ukrainan suurimpiin sairaaloihin. Räjähdyksissä ihmiskehoon saattaa osua jopa satoja sirpaleita. Uhreina ovat lapset, muut siviilit sekä sotilaat.
Leijonat muistuttavat, että talvi tekee tuloaan, ja Venäjä pyrkii kaikin keinoin viime talven tapaan tuhoamaan Ukrainan energiantuotannon ja -jakelun. Ukrainan avuntarve on jatkuvaa.

Strand Properties


0

Your Cart