AURINKORANNIKON LEIJONAT PATISTAVAT SUOMALAISET JÄLLEEN LIIKKEELLE!

AURINKORANNIKON LEIJONAT PATISTAVAT SUOMALAISET JÄLLEEN LIIKKEELLE!

Perinteinen laskiaissunnuntain liikuntatapahtuma järjestetään Fuengirolassa sunnuntaina 11. helmikuuta kello 11 alkaen. Kyseessä on hauska, koko perheen kävelytapahtuma, jossa ensin kokoonnutaan viihteellisesti Fuengirolan huvivenesatamaan ravintola Uusi Refl an eteen. Lähtöalueella on tarjolla Costan Sambanaisten esitys, musiikkia, järjestäjien esittely ja Sydänyhdistyksen järjestämä sydäniskuriesittely.

Strand Properties

Viihteestä ja vauhdista tapahtumassa huolehtivat Make Tommila ja Wille Rannila. Wille Rannila myös juontaa ja marssii joukon mukana – eikä ilman äänentoistoa.

Alkuverryttelyn vetää Riina Leppäkangas. Häntä avittavat Taina Mansikkamäki ja sambattaret.

Vapaaehtoinen ja vapaavauhtinen kävely tehdään rantakatua pitkin, Sohailin linnan taakse.

Maalialueella on kaiken aikaa toimintaa järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden palvelupisteissä. Naisten Pankki järjestää ongintaa perheen pienimmille. Ongintaiän ohittaneet saavat Vithas Xanitin pisteeltä ilmaisia palveluita, kuten veren sokeriarvojen tai verenpaineen mittausta.

Turvallisuudesta huolehtii Sisman ambulanssi miehistöineen sekä Sydänyhdistyksen kävelevä iskuripartio. Maalialueella on tarjolla myös laskiaispullia. Niitä myyvät Saapasryhmän edustajat ja taitaapa heillä olla lakritsaakin näkösällä.

Erityisen hyvä menekki on aina ollut Refl an herkullisella hernekeitolla ja punssilla.

Kaiken kruunaa lopuksi suoritettava Mammuttiarpajaisten voittoarvonta. Tarjolla on jälleen vähintään kymmenittäin voittoja, joiden arvo on voitosta riippuen 20–300 euroa.

Osallistumislippuja ja arpoja myyvät: Uusi Refla, Kardemumma, Thelman Pullapuoti, Olé-kustannus, New Ewald’s, Martin Kunto, Kukko, Dos Renos, Bar Victoria, Salón DK, Dos Leones.

Tilaisuuden järjestävät Aurinkorannikon Leijonat, Lumipartio, Naisten Pankki, Saapas ja Sydänyhdistys ja tapahtumaa tukevat Vithas Xanit sekä Sisma.0

Your Cart