KARI ALAJUUMAN 70-VUOTISPÄIVIÄ JUHLISTETAAN UPEAN KATTAUKSEN KONSERTILLA

KARI ALAJUUMAN 70-VUOTISPÄIVIÄ JUHLISTETAAN UPEAN KATTAUKSEN KONSERTILLA

Kari ”Kapu” Alajuuma täyttää marraskuussa 70 vuotta. Noin nelisenkymmentä Aurinkorannikon muusikkoa kunnioittavat upean muusikon uraa ja elämää yhteisessä juhlakonsertissa Hotel Las Palmerasissa 28. marraskuuta kello 18.

Strand Properties

Alajuuman ura ammattimuusikkona on kestänyt yli 50 vuotta. Eläkkeelle jäämisen jälkeen Suomen maisemat vaihtuivat viisi vuotta sitten Espanjaan, mutta musiikin esittäminen, ohjaaminen ja säveltäminen jatkuvat edelleen. Konsertti on tarkoitettu kaikille hyvän musiikin ystäville ja tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen kattauksen Aurinkorannikon musiikkiosaajia. Mukaan päätyivät ne, joiden kanssa Alajuuma on täällä asuessaan tehnyt eniten musiikkiprojekteja.

Tyylilajeja on koottu yhteen laidasta toiseen, mikä kuvastaa päivänsankarin rakkautta hyvin monenlaiseen musiikkiin. Alajuuma on vuosien varrella säveltänyt yli 300 kappaletta ja niillekin on varattu konserttiin oma osionsa.

Konsertissa kuullaan Mieskuoro Öriseviä, joita Alajuuma on johtanut vuodesta 2019 lähtien. Mukana on myös laulushowryhmä Fugesingers, joka on valloittanut yleisönsä iloisuudellaan. Lisäksi lavalle nousevat Erja Siljamo, Janne ”JaySax” Pitkänen, Jartsa ”Jerry Fox” Tuovinen, Jorma Ettanen, Heikki ”Hese” Viinamäki, Helena Hakkarainen, Merike Link, Seita van den Eeden ja Timo ”Pastori” Määttä.

Liput maksavat 25 euroa ja niitä saa ostaa ennalta Olé-lehden toimituksesta, Dos Renoksesta, Kardemummasta, Q-Barista, Suomelasta ja Reflasta sekä sähköpostitse merike.link@gmail.com tai tuntia ennen ovelta.0

Your Cart