Mitkä ovat sinulle syksyn merkkejä Espanjassa? – Vastaa ja voita!

Mitkä ovat sinulle syksyn merkkejä Espanjassa? – Vastaa ja voita!

23/09/2021

Mitkä ovat sinulle syksyn merkkejä Espanjassa?

Espanjassakin on vuodenajat, mutta eri tavalla kuin Suomessa. Syksyllä viilenee – vaikka aurinko paistaakin – ja ulkona reippailu helpottuu. Myös kauden tuotteet vaihtuvat ja elämänrytmi vilkastuu helteiden jälkeen. Kausiasukkaat palaavat, rannoille mahtuu taas, koulut ja harrastukset käynnistyvät… Mitkä ovat sinulle syksyn merkkejä Espanjassa? Voit kertoa meille myös, mikä Espanjan syksyssä on parasta.

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 15.10.2021 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 11/2021.


  Mitkä ovat sinulle syksyn merkkejä Espanjassa?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 16.10.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 15.10.2021 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart