Sevilla

Päiväretki Andalusian pääkaupunkiin

Espanjan 4. suurin kaupunki Sevilla hurmaa upeilla monumenteillaan ja tunnelmallisella vanhallakaupungilla.

Plaza de Españan kuvankaunis aukio ja maailman suurin goottikatedraali Giralda-torneineen ovat kaupungin ehdottomia päänähtävyyksiä. Plaza de España -aukio on värikäs, tunnelmallinen, kaunis ja monipuolinen. Se rakennettiin vuoden 1929 Iberoamerikkalaista maailmannäyttelyä varten. Aukion kuuluisin osa on sitä kiertävät 48 penkkiä, jotka edustavat sen aikaisia Espanjan maakuntia. Penkit ovat värikkäiden kaakeleiden peitossa. Vaikka lähes jokaisesta espanjalaiskylästä ja -kaupungista löytyy samanniminen aukio, ei Sevillan Plaza de Españan värikkyydelle, yksityiskohdille ja suuruudelle löydy vertaista. Kokonaisuuden pinta-ala lähentelee 50 000 neliömetriä.

Sevillassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tällä retkellä pääset tutustumaan myös tunnelmalliseen Santa Cruzin kaupunginosaan, jonka appelsiinipuiden reunustamia katuja kävellessä aika pysähtyy.

Euroopan suurin goottilaistyyliä edustava rakennus, Sevillan katedraali, ja erityisesti sen 104-metrinen Giralda-torni hallitsee Sevillan vanhaakaupunkia. Giraldan nokassa kumisevat 24 kirkonkelloa, mikä on enemmän kuin missään muussa katedraalissa.

Päivän ohjelma:

· Kello 8.00 lähtö Fuengirolasta (Los Bolichesin junapysäkkiä vastapäätä, SuperCor-ruokakaupan edestä)
· Aamiainen matkan varrella ravintolassa
· Tutustuminen Sevillan vanhaan kaupunkiin jalan (mm. Plaza España, Santa Cruzin kaupunginosa, Jardines de Murillo, Katedraali, La Giralda-torni)
· Lounas vanhassakaupungissa (noin kello 14.30)
· Kotiinpaluu (Fuengirolassa ollaan noin kello 20)

Retken hinta:

95 € Olé-lehden tilaajat / 100 € muut
Hintaan kuuluu: Kuljetukset, opastus suomeksi, sisäänpääsyt, aamiainen ja lounas.

Matkaamme Sevillaan: Ei retkiä tällä hetkellä.

Varaa matka

    Valitse matka

    Tähdellä (*) merkitty hinta on Olé-lehden tilaajahinta.

    0

    Your Cart