Tarifa

Tarifan rantakaupunki, roomalainen arkeologia ja hurmaavat hiekkadyynit – perjantaina 22.3.

Elinvoimainen Tarifa on koko Manner-Espanjan eteläisin kaupunki. Sen viehätysvoima pilee sen ainutlaatuisessa sijainnissa, nimittäin Välimeren ja Atlantin valtameren kohtaamispaikassa.

Baelo Claudio, roomalaiset rauniot, ovat alueen merkittävimpiä nähtävyyksiä

20 km päässä Tarifasta sijaitsee Bolonian kylä. Retki starttaa Bolonian rannalta, mistä löytyy Baelo Claudion arkeologinen alue. Tämä roomalainen kylä on hyvin säilynyt ja pursuaa historiaa.

Halukkaat voivat käydä ihastelemassa lähellä olevia hiekkadyynejä, joilla kävellessä näkee upeat Atlantin rannikon maisemat ja palan ainutlaatuista luonnon monimuotoisuutta.

tarifa
Tarifasta voi nähdä selkeästi Afrikan puolelle. Tunnet melkein koskettavasi naapurimannerta.

Tarifan vanhassakaupungissa voi vaeltaa viehättävillä kapeilla kujilla ja nauttia perinteisestä andalusialaisesta arkkitehtuurista. Vanhassakaupungissa on valkoisia taloja, kauniita kukkaistutuksia sekä pieniä aukioita, jotka tuovat viehättävän ilmapiirin. Retken aikana tehtävän kävelykierroksen aikana kaupungin rikas historiallinen menneisyys, sen merkitys merenkululle ja linnoitusten suojelulle paljastuu matkailijoille.

Tarifa on vesiurheilijoiden suosiossa, sillä sen voimakkaat tuulet tekevät siitä harrastajien paratiisin. Monet alan kilpailut ja tapahtumat järjestetään Tarifassa.

Päivän päätteeksi nautitaan yhteinen maukas lounas. Paluumatkalla pysähdytään vielä ihastelemaan maisemia Mirador del Estrecho -näköalapaikalle, joka sijaitsee vain 15 km päässä Marokosta. Näkymät vievät matkailijat mukanaan historialliselle seikkailulle.

Päivän ohjelma:

· Kello 08.00 lähtö Fuengirolasta (Los Bolichesin junapysäkkiä vastapäätä SuperCor-ruokakaupan edestä)
· Aamiainen matkan varrella ravintolassa.
· Roomalaiset Baelo Claudion rauniot ja Bolonian hiekkadyynit
· Saapuminen Tarifaan ja tutustuminen kaupunkiin jalan (mm. Isla-saari, satama-alue, Puerta de Jerez, Mercado, kaupungintalo, Castillo de Santa Catalina -linna)
· Yhteinen lounas.
· Kotimatkalla pysähdys näköalapaikalle ihastelemaan maisemia meren toiselle puolelle.
· Kotiinpaluu (saavumme Fuengirolaan noin klo 19.30).

Retken hinta:

90 € Olé-lehden tilaajat / 95 € muut
Hintaan kuuluu: Kuljetukset, opastus suomeksi, sisäänpääsyt, aamiainen ja lounas.

Matkaamme Tarifaan: perjantaina 22.3.

Varaa matka

    Valitse matka

    Tähdellä (*) merkitty hinta on Olé-lehden tilaajahinta.

    0

    Your Cart