Mikä on romanttisin tuntemasi paikka Espanjassa? – Vastaa ja voita!

Mikä on romanttisin tuntemasi paikka Espanjassa? – Vastaa ja voita!

18/12/2020
Espanjan romanttisin paikka

Tammikuun kysymys: Mikä on romanttisin tuntemasi paikka Espanjassa?

Espanja on upeita auringonlaskuja, kukkakujia, tunnelmallisia ravintoloita, söpöjä pikkukatuja ja idyllisiä kyliä ja kaupunkeja. Millä tavoin yllättäisit rakkaasi Espanjassa – tai mihin romanttiseen paikkaan haluaisit sinut vietävän? Kerro meille, mistä olet löytänyt Espanjan romanttisimman paikan tai mistä luulet sen löytyvn!

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 19.1.2021 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 2/2021.


  Mikä on romanttisin tuntemasi paikka Espanjassa?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 20.1.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 19.1.2021 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart