Mikä herättää huomiosi Espanjan liikennekulttuurissa? – Vastaa ja voita!

Mikä herättää huomiosi Espanjan liikennekulttuurissa? – Vastaa ja voita!

28/10/2021

Mikä herättää huomiosi Espanjan liikennekulttuurissa?

Hätävilkut ja töötit, luova parkkeeraus, kapeat kujat ja monikaistaiset liikenneympyrät. Espanjan liikennekulttuuri poikkeaa melkoisesti suomalaisesta. Mitä eroja sinä olet huomannut kaduilla ja teillä liikkuessasi? Mitä kommervenkkejä sinulle on käynyt espanjalaisen liikenteen seassa? Kerro meille mikä herättää huomiosi Espanjan liikennekulttuurissa. Voit kertoa myös hauskan tarinan tai muun aiheeseen liittyvän anekdootin.

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 15.11.2021 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 12/2021.


  Minkä asian edullisuus on hämmästyttänyt sinua Espanjassa?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 14.12.2021 ja siihen osallistuvat kaikki 13.12.2021 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart