Olé käynnistää joulukeräyksen Fuengirolassa

Olé käynnistää joulukeräyksen Fuengirolassa

Perinteinen Olén joulukeräys toteutetaan yhteistyössä Fuengirolan kaupungin kanssa. Tänä vuonna sosiaalitoimi pyytää lahjoituksina etenkin hygieniatuotteita, jotka jaetaan ruokapankin kautta paikallisille vähävaraisille.

Strand Properties

– Ajattelimme, että joulu on solidaarisuuden aikaa ja nyt olisi aika taas pyytää Aurinkorannikon suomalaisia auttamaan huono-osaisia paikallisia, sanoo Olé-kustannuksen edustajana ruokakeräystä organisoiva Antonio de la Torre.

2010-luvulta alkaen Olékustannus on järjestänyt lukuisia jouluisia ruokakeräyksiä. Tänäkin vuonna de la Torre oli yhteydessä Fuengirolan kaupungin sosiaalitoimeen, sillä se on julkinen ja virallinen taho, jonka kautta avun tietää menevän oikeaan osoitteeseen eli eniten apua tarvitseville.

Fuengirolan kaupungilla otettiin tieto suomalaisten tulevasta lahjoituksesta ilomielin vastaan. Sosiaalitoimen johtaja Javier Pérez toteaa, että apua toki tarvittaisiin ympäri vuoden, mutta hän ymmärtää, että ihmiset ovat juuri jouluna solidaarisimmillaan.

Pérez kertoo tarvetta olevan tällä hetkellä erityisesti välttämättömistä hygieniatuotteista. Ruokajakelu rullaa mutta varattomat tarvitsisivat myös shampoota, suihkugeeliä, hammasharjoja, deodorantteja, kuukautissuojia ja vaippoja.

– Toivomme siis suomalaisten kantavan joulukeräyksemme kekoon juuri hygieniatuotteita, de la Torre sanoo.

Tuotteet voi tuoda Olén toimitukseen

Vähävaraisten joulukeräykseen lahjoitettavia tuotteita otetaan vastaan arkisin kello 9–15 Olé ja SE-lehtien toimituksessa, joka sijaitsee Fuengirolan Los Bolichesissa osoitteessa Calle Santa Gema 15.

Keräys on käynnissä aina 22. joulukuuta saakka. Sen jälkeen Olén pakettiauto toimittaa lahjoitetut tuotteet kerralla ruokapankille.

– Jokainen voi tuoda sen kokoisen lahjoituksen kuin pystyy ja haluaa. Vaikka yksi suihkugeelipullo on oikein hyvä lahjoitus.

– Kiitos jo etukäteen kaikille keräykseemme osallistuville, de la Torre sanoo.0

Your Cart