SE 366/2022

Paha kuivuus koettelee Aurinkorannikkoa

Maatalous kärsii seurauksista

Kansanpuolue kriisissä

Puoluejohtajan eroa odotetaan

Pallot saivat kyytiä padelin Suomela Openissa

[toggle title=”Pääkirjoitus: Nyt tarvitaan sisua ja talkoohenkeä”]

Fuengirola saa tänä keväänä kahden vuoden tauon jälkeen takaisin sekä kansainvälistä että kansallista mainetta niittäneet Kansainväliset Päivänsä. Suomi on perinteisesti ollut näyttävästi edustettuna tässä vappuviikonloppuna järjestettävässä tapahtumassa, joka symboloi Fuengirolan ominta olemusta: kaupunkia, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Hyvää ja odotettua uutista varjostaa kuitenkin huoli: Suomi-osaston olemassaolo on vaakalaudalla. Viime päivinä kaupungintalolle saapuneen perääntymisen vuoksi Suomi-osasto on tätä kirjoitettaessa ilman järjestäjää.
Kaupungissa, jossa suomalaiset ovat niinkin merkittävässä roolissa kuin Fuengirolassa ei millään ymmärrettäisi, että suomalaisilla ei olisi perinteistä omaa osastoaan, jonka vetovastuun piti tänä vuonna olla Sofia-opistolla. Tämän vuoksi tilanteeseen pitää löytyä ratkaisu.

Kuka lähtisi vetämään projektia ja pelastaisi suomalaiset nololta poisjäämiseltä? Tämä suomalaismedia lupaa kaiken toimituksellisen tuen hankkeelle. Kaupungintalon turistitoimisto puolestaan viestittää auttavansa kaikin mahdollisin keinoin tahoa, joka paikkaa syntyneen tilanteen.

Suomi voitti itsenäisyyden talvisodassa ja pari päivää sitten taistelimme itsellemme olympiakultaa jääkiekossa. Leijonien voittoa oli juhlimassa sadoittain suomalaisia. Meidät tunnetaan sisusta ja talkoohengestä. Johan on kumma, jos emme yhtä Suomesta kertovaa osastoa saa aikaiseksi!

Katia Westerdahl

[/toggle]

[toggle title=”Sisällysluettelo”]

3 Pääkirjoitus: Nyt tarvitaan sisua ja talkoohenkeä
3 Sadekuuroja, kiitos!
4 Asuntokauppa kasvoi yli kolmanneksella
6 Kansanpuolue ajautui kriisiin
8 La Palman jälleenrakentaminen hidasta
10 Golfia rannikolla
12
Rannikon palvelut (palvelukartta)
14 Menossa mukana
15 Espanjan asuntopörssi
21 Suomela Open pelattiin koleassa kevätsäässä
22 Saisinko Fuengirolan gluteenittomana

[/toggle]