Suomalaisten huippuartistien Fugefest räjäyttää Fuengirolan lokakuussa

Suomalaisten huippuartistien Fugefest räjäyttää Fuengirolan lokakuussa

Fugefest tuo suomalaisen viihdemusiikin kirkkaimpia tähtiä Fuengirolaan 23.–24. lokakuuta.

palacio de la paz
Fuengirolaan tuodaan iso joukko Suomen musiikkimaailman huippunimiä.

Lokakuun 23.–24. päivä tehdään historiaa, kun ensimmäistä kertaa näin suuri ja nimekäs suomalaisartistijoukko saapuu Espanjaan konsertoimaan yhtä aikaa.

Tähtijoukkoa johtaa Aurinkorannikon lämmössä tunnetusti viihtyvä Jari Sillanpää. Hänen lisäkseen kaksipäiväisten festivaalien toisena päivänä, lauantaina, lavalle nousevat Laura Voutilainen, Virve Rosti ja Popeda. Perjantaina taas esiintyvät Arttu Wiskari, Agents, Jukka Poika ja Yö.

Fugefest-tapahtuman juontaa Lasse Norres.

Festivaalipaikkana toimii noin 2 500 hengen kapasiteetin omaava Palacio de la Paz eli Rauhanpalatsi. Konserttisalin lisäksi myös piha-alueet valjastetaan suomalaisen Fugefest-tapahtuman käyttöön.

Lippuja voi jo ostaa verkosta osoitteesta lippupalvelu.fi. Elokuussa liput tulevat saataville myös Fuengirolan suomalaisliikkeisiin.

Ennakkolippujen hinnat ovat 49 euroa päivältä ja 89 euroa kahdelta päivältä. Ovelta yhdestä illasta veloitetaan 55 euroa.

Saatavilla on myös VIP-lippuja, jotka sisältävät muun muassa pääsyn VIP-aitioon sekä tapas-buffetin ja kuohuvaa. VIP-lipun hinta on 99 euroa päivältä.

Lisätietoja saa verkko-osoitteessa fugefest.fi.

palacio de la paz
Konserttipaikkana toimii Fuengirolan feria-alueen päädyssä sijaitseva Palacio de la Paz, suomalaisittain Rauhanpalatsi.

TEKSTI: Eeva-Maria Hooli
KUVAT: Ayuntamiento de Fuengirola, artistit

Strand Properties


0

Your Cart