Tule mukaan yrityspadeliin!

Tule mukaan yrityspadeliin!

Smart Business Padel tarjoaa aivan uudenlaisen verkostoitumismahdollisuuden sekä yrityksille että yksittäisille pelaajille.

Aurinkorannikolla monet ovat hullaantuneet padeliin. Pelin parissa on helppo verkostoitua.

Padel jatkaa voittokulkuaan. Espanjaan laji on jo asettunut jäädäkseen ja Suomessa uusia kenttiä nousee jatkuvasti. Viimeisin tieto kenttien lukumäärästä Suomen Padelliitolta on, että Suomesta löytyy nyt 277 kenttää. Arvio kenttien lukumäärästä Suomessa vuoden 2021 loppuun mennessä on huimat 560. Lajin suosio kasvaa myös Ruotisssa, jossa arvioitu kenttien lukumäärä on 1 700–2 000 kenttää vuoden 2021 loppuun mennessä.

Strand Properties

Padelia onkin kuvailtu jo parin vuoden ajan maailman nopeimmin kasvavaksi urheilulajiksi, eikä suotta.

Yrityspadelin kautta verkostoitumista

Padel tunnetaan erittäin sosiaalisena lajina ja sen ympärille rakentuu paljon tapahtumia. Yksi tällaisista on Smart Business Padel, Hanna Kytölä-Lundströmin yhdessä Pauliina Manson kanssa toteuttama yritysten keskeinen padelturnaus, joka tarjoaa Costa del Solin kansainväliselle yritysmaailmalle mahdollisuuden verkostoitua ja lisätä työhyvinvointia padeltapahtumien kautta.

Business Padelin alkuunpanija Aurinkorannikolla, Hanna Kytölä-Lundström, kertoo, että aloituskynnys padeliin on matala.

– Lajin sosiaalisuus, helppous ja matala aloituskynnys koukuttaa lähes kaikki lajia testaavat. Ensikertalaiset saavat heti onnistumisen tunteita, positiivista energiaa ja hikoilu tulee kuin kaupan päälle ja seuraavaa pelikertaa varataan jo pisteiden lomassa yhteistuumin, Kytölä-Lundström kertoo.

– Halusimme tuoda yrityksille helpon ja hauskan tavan löytää yhteistyökumppaneita ja herätellä uusia innovatiivisia ideoita yhdessä ja padelpelien lomassa, sekä samalla täyttää selkeän tarpeen yritysten työhyvinvointipuolella, tämä summaa ideaa yrityspadelista.

– Mielestämme organisaatiot, jotka asettavat työpaikan hyvinvoinnin etusijalle, kukoistavat paremmin ja erottuvat kilpailijoistaan. Onkin ollut huikeaa nähdä, kuinka osallistujat yksin puurtavista yrittäjistä isoihin yrityksiin ovat ottaneet tapahtumamme innolla vastaan ja kokeneet ne tarpeellisiksi, innostaviksi ja tehokkaiksi, Kytölä-Lundström jatkaa.

Pandemia lisäsi innostusta

Kytölä-Lundström kertoo koronapandemian vain lisänneen innostusta harrastusta kohtaan. Myös idea Smart Business Padel -turnauksesta sai alkunsa viimekeväisen ulkonaliikkumiskiellon loputtua.

– Tämä pandemiatilanne, jossa yritykset ovat taistelleet hengissä pysymisen ja epävarmuuden kanssa, on ollut monelle sietämätön niin taloudellisesti kuin henkisesti. Onneksi olemme sentään saaneet pelata padelia aika vapaasti heti ulkonaliikkumiskiellon päätyttyä, ja siitäpä se ajatus yhteiseen tekemiseen lähtikin.

– Kriisi on vain lisännyt lajin kysyntää ja antanut sen kasvulle aivan uudet siivet. Hurja padelbuumi Pohjoismaissa on selkeästi näkyvissä myös täällä Aurinkorannikolla. ”Prime time” aikaan eli kello viidestä eteenpäin on vaikeaa löytää enää vapaata kenttää mistään Aurinkorannikolta.

Kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan
Smart Business Padel -turnauksissa jaetaan palkintoja ja yllätysvoittoja ja pidetään hauskaa.

Yrityspadel- eli Smart Business Padel -turnaukseen osallistuakseen ei tarvitse olla yrittäjä. Kuka tahansa lajista innostunut voi tulla toimintaan mukaan. Erityisen kiinnostava konsepti on itse yrittäjille, jotka tapahtumien kautta saavat lisänäkyvyyttä ja tunnettavuutta.

– SBP-konsepti toimii mainiosti millä tahansa neljän tai useamman kentän omaavalla klubilla ja tuo lisäarvoa niin yhteistyössä toimiville padelklubeille kuin yhteistyökumppaneille ja sponsoreille. He saavat kauttamme lisää näkyvyyttä, tunnettavuutta, asiakkaita, työntekijöitä ja kontakteja ja näin myös tuloksen vahvistamista ja edelleen kehittämistä, Kytölä-Lundström selittää yhdessä tekemisen hyötyjä.

Tapahtumiin voi osallistua kuka tahansa ja Kytölä-Lundströmin mielestä sen edut ovat kiistattomat myös pelaajille.

– Tapahtuma tuo kivaa vaihtelua normaaleihin peleihin ja turnauksiin pelaajille aloittelijoista lähes ammattilaisiin. Moni onkin varannut paikkansa jo kaikkiin tiedossa oleviin tapahtumiin. Niin ikään hieman erilaisella konseptilla toteutettu mixing lauantai-iltapäivä tuo kivaa padel-pöhinää viikonloppuun.

– Yhtenä tavoitteena on löytää tapahtumasta uusia kansainvälisiä pelikavereita seuraaviin peleihin ja turnauksiin.

– Kentän ulkopuolella tapahtuva verkostoituminen on tässä tapahtumassa kuitenkin se tärkein asia eli otathan mukaan myös käyntikorttisi ja iloisen aktiivisen verkostoitumismielen, muistuttaa Kytölä-Lundström.

Vielä löytyy tilaa

Seurava Smart Business Padel -tapahtuma järjestetään Los Bolichesin padelklubilla 10. huhtikuuta. Tapahtumaan voi ilmoittautua sähköpostilla padel@swplaza.es tai Smart Business Padel -Facebook-sivuillamme. Kaikille pelaajille on luvassa peliaikaa 2 x 30-40 minuuttia pelaajien määrästä riippuen. Jotta pelit olisivat mahdollisimman tasaisia, pelaajien tasot pyritään selvittämään ennen tapahtumaa. Jokainen osallistuja saa erityisen SBP-pelipaidan. Ilmoittautua voi yksin, pelikaverin kanssa tai isommallakin työporukalla.

– Luvassa on jokaisella kerralla hienoja palkintoja ja yllätysvoittoja ja pelien päätteeksi päästään nauttimaan upean yhteistyökumppanimme Ritto’s Sport Barin loihtiman tapaspöydän antimista, lupaa Kytölä-Lundström.

Yleisö puolestaan voi seurata pelejä isolta TV-ruudulta sisätilosta tai ravintolan yläterassilta. Kaikki voivat niin ikään seurata Nordic Padelin Facebook-sivulta tapahtumasta lähetettävää suoratoistoa. Kovatasoinen padelpeli onkin todella viihdyttävää katseltavaa.

– Ruotsalainen yhteistyökumppanimme PadelStreamer asensi lisäksi Los Bolichesin padelklubille viime vuonna kameran, jonka jokainen pelaaja voi itse ajastaa nauhoittamaan oman pelin tai treenin, kertoo Kytölä-Lundström.

– Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, ole meihin yhteydessä.

– Tervetuloa seuraavaan tapahtumaamme katsojaksi, pelaajaksi tai yhteistyökumppaniksi!0

Your Cart