Fuengirolalle tunnustusta eläinystävällisyydestä

Fuengirolalle tunnustusta eläinystävällisyydestä

Espanjaa on usein moitittu eläinten kaltoin-kohtelusta. Vaikka paljon on vielä tehtävää, asennoituminen eläimiin on kokenut huiman muutoksen viime vuosikymmeninä.
Fuengirolasta löytyy yksi Aurinkorannikon harvoista koirarannoista.

Asennemuutosta on ollut edistämässä päättäjien oma suhtautuminen eläimiin. Kun moni on näyttäytynyt julkisuudessa oman lemmikkinsä kanssa, lemmikeille on järjestetty tapahtumia, koirapuistoja on pystytetty ja asennekasvatusta tehty lapsille kouluissa, yhteiskunta on alkanut muuttumaan.
Fuengirola on monella tapaa ollut kaikessa tässä pioneeri. Fuengirolan kaupunki oli muun muassa vuonna 2011 Andalusiassa ensimmäinen kaupunki, johon perustettiin koirapuisto. Sittemmin niitä on syntynyt kaupunkiin useita. Myös erityinen ihmisen parhaalle ystävälle pyhitetty päivä, Día del Perro, on tullut erittäin suosituksi. Tapahtuma järjestetään vuosittain toukokuussa.

Strand Properties

Kaupungille tunnustus

Espanjalainen eläinten kanssa reissaamiseen erikoistunut nettiportaali Travelguau on näistä ja monista muista syistä valinnut Fuengirolan kaupungin maan parhaaksi matkakohteeksi eläinten kanssa matkustettaessa.

Ana Mula vastaanotti tunnustuksen Fitur-matkamessuilla.

Fuengirola oli jo vuosina 2020 ja 2021 yltänyt palkintosijoilla pronssille. Tänä vuonna se vei voiton niinkin tunnetuilta matkakohteilta kuin Gran Canarialta ja Santiago de Compostelalta.
Pormestari Ana Mula otti palkinnon vastaan Madridissa pidetyillä Fitur-matkamessuilla.
– Tämän palkinnon saaminen on minulle erityisen mieluista, koska siinä tunnistetaan se työ, jota olemme tehneet eläinten ja ihmisten harmonisen yhteiselon puolesta.

Eläinystävälliset hotellit koottu digioppaaseen

Fuengirolan kaupunki on niin ikään julkaissut digitaalisen oppaan, johon on koottu muun muassa kaikki kaupungin hotellit, joihin kotieläinten kanssa voi matkustaa. Kaupunki järjestää niin ikään säännöllisesti kampanjoita eläinten hyväksi. Tällaisia ovat muun muassa koirien adoptiokampanjat sekä kouluissa järjestettävät tapahtumat, joissa lapsille opetetaan eläinten kunnioittamisen tärkeyttä.0

Your Cart