Itsenäisyyspäivän juhla toteutuu

Itsenäisyyspäivän juhla toteutuu

Liput Suomen itsenäisyyspäivän juhlaan ovat myytävänä tänä vuonna uudenlaisella tavalla. Voit osallistua juhlaan joko paikan päällä tai virtuaalisesti. 

Strand Properties

Suomalaiset saavat kuin saavatkin itsenäisyyspäivän juhlansa Aurinkorannikolla! Kaiken jännittämisen jälkeen juhlien järjestysvuorossa olevan Suomela yhdistyksen puheenjohtaja Paavo Ässämäen hymy oli herkässä, kun osoittautui, että Andalusian uudet koronarajoitukset eivät estä juhlan pitämistä. 

– Toivoimme parasta, mutta olimme myös varautuneet kieltoon, Ässämäki toteaa.

Ässämäki on yhdessä näyttelijä Päivi Mäkisen kanssa ideoinut juhlan, jossa juhlistetaan Suomen itsenäisyyttä otteilla Väinö Linnan Tuntematon Sotilas-elokuvasta sekä lauluesityksillä. 

Itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Palacio de la Pazissa Fuengirolassa 6.12. klo 14. 

800-paikkaisen Rauhanpalatsin paikkamäärää on turvavälien varmistamiseksi laskettu neljännekseen. Paikalle juhlaan voi siis tulla enintään 200 katsojaa. 

Taltiointi mahdollistaa osallistumisen mistä päin tahansa

Koska muilta paikkakunnilta juhlapaikalle tulo saattaa rajoitusten vuoksi olla kiven takana, esitys on taltioitu ja oikeus taltioinnin katsomiseen ostettavissa 5 euron hinnalla. 

– Nimellisen hinnan tarkoituksena on saada peittoon ne kulut, jotka juhlan taltioinnista Suomelallle koituivat, toteaa Ässämäki. 

Taltioinnin ostaminen tapahtuu seuraavasti: 

  • maksa 5€ tilille ES09 3058 0860 7127 2041 5807. BIC/ SWIT-koodi CCRIES2AXXX
  • laita maksusuorituksen viestikenttään sähköpostiosoite, johon haluat linkin lähetettävän
  • lähetä maksetusta kuitista jäljennös (esimerkiksi kuvakaappaus) sähköpostiin info@suomela.info
  • suorittamalla maksun 3.12. mennessä saat 6.12. klo 16 (Espanjan aikaa) jälkeen sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan tallenteen
  • jos maksu tulee 3.12. jälkeen, linkki lähetetään heti kun maksu näkyy Suomelan tilillä.

Mikäli haluat mieluummin tulla paikan päälle nauttimaan juhlasta ja suorasta esityksestä, liput Rauhanpalatsin juhlaan ovat myynnissä muun muassa Suomelan toimistolla ja Centro Finlandiassa hintaan 20 euroa. 

Teksti: Katia Westerdahl0

Your Cart