Johan on markkinat!

Johan on markkinat!

Toreilla myydään mausteita ja elintarvikkeita monipuolisesti.

Aurinkorannikon ja Costa Blancan turistialueilla on valinnan varaa, mitä markkinoihin tulee.

Markkinoiden aukioloajat kaikilla Aurinkirannikon alueilla samat: klo 9-15, mutta Costa Blancalla ne vaihtelevat.

Strand Properties

Perinteisillä markkinoilla myydään tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, mutta paikalla on yleensä myös vaatteita ja asusteita, jopa kenkiä, myyviä kojuja. Kirpputoreilla myytävä tavara on pääsääntöisesti yksityisten henkilöiden käytettyä tavaraa. Joillakin paikkakunnilla, kuten Mijasissa, järjestetään myös luomumarkkinoita, joilla lähituottajat myyvät sadonkorjuutaan.

Aurinkorannikon koronatartuntaluvut antavat alueelle lehden painohetkellä 1. tason oikeudet, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että markkina-alueiden kävijämääriä ei ole rajoitettu. Ainoa ehto markkinakävijälle on maskin pitäminen. Valencian itsehallintoalueen tarttuvuusluku on niin alhainen, että alueella harkitaan maskista luopumista ulkotiloissa, mutta tietoa siitä, koskeeko tämä myös mahdollisia väenpaljouksia, ei vielä ole.

Lisätietoa markkinoista saa kaupunkien turistitoimistoista. Huomaathan, että kaupungeissa, joissa feria-aluetta käytetään markkina-alueena, markkinat on useimmiten peruttu feria-aikaan. Tämän jutun ilmestyessä ei ole vielä tiedossa, millä tapaa kesän juhlia vietetään tai perutaanko ne kokonaan.

AURINKORANNIKKO:

TORREMOLINOS:
Torstaimarkkinat feria-alueella. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Sunnuntaisin kirpputori feria-alueella.

BENALMADENA-ARROYO DE LA MIEL:
Perjantaimarkkinat Tivolin vieressä. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Keskiviikkoisin kirpputori Arroyo de la Mielin feria-alueella.

FUENGIROLA:
Tiistaimarkkinat feria-alueella joka tiistai. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Lauantain kirpputori feria-alueella. Myynnissä käytettyä tavaraa.
Sunnuntaimarkkinat Moskeijan vieressä. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.

Kirpputoreilta voi löytää vaikkapa antiikkikameroita.

MIJAS-MIJAS COSTA:
Keskiviikkomarkkinat joka keskiviikko La Calan feria-alueella. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Lauantaimarkkinat joka lauantai La Calan feria-alueella sekä Las Lagunasin feria-alueella klo 9-15. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Sunnuntaisin kirpputori Urb. Calypso sekä Las Lagunasin Aldin viereinen alue.
Luomumarkkinat Joka kuukauden toinen sunnuntai Las Lagunasin Andalusia-puiston vieressä ja kuukauden viimeinen sunnuntai La Calan pääkadulla.
Keskiviikkoisin käsityömarkkinat Mijas Pueblon Virgen de la Peña -aukio.
Perjantaisin käsityömarkkinat La Cala de Mijasin turistitoimiston viereinen alue.

MARBELLA-SAN PEDRO-NUEVA ANDALUCÍA:
Maanantaimarkkinat Marbellan Quirón-sairaalaa vastapäätä. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Torstaimarkkinat San Pedro de Alcántaran feria-alueella. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Lauantaimarkkinat Nueva Andalucía, Avenida Pilar Calvo. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.

COSTA BLANCA:

TORREVIEJA:
Markkinat perjantaisin klo 8-14. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita. Paikkana on Parque Antonio Soria.

LA MATA:
Markkinat keskiviikkoisin klo 9-14. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita. Sijainti: La Mata.

LA ZENIA (ORIHUELA COSTA):
Markkinat torstaisin klo 9-14 Urb. Campoamor. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.
Markkinat lauantaisin klo 9-14 Urb. Playa Flamenca. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita.

GUARDAMAR:
Markkinat keskiviikkoisin klo 7,30-13. Myynnissä tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja uusia tuotteita kuten vaatteita ja asusteita. Paikka: Santa Ana-teollisuusalue.0

Your Cart