Junta jättää päätöksen uima-altaista kaupungintaloille.

Junta jättää päätöksen uima-altaista kaupungintaloille.

Sekä päätös taloyhteisöjen että yksityisistä uima-altaista jätetään lopulta kaupungeille, aivan kuten SE-lehti numerossaan 407 ounaksui. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaupunkien tulee perustella, mitä se voi tehdä uima-altaiden täytön sekä muiden rajoitusten purkamisen suhteen.

Strand Properties

Andalusian aluehallitus eli Junta de Andalucía päätti huhtikuussa, että kotitaloudet saivat käyttää vain 200 litraa asukasta kohden päivässä.

Päätös altaiden täyttämisestä on tehty erityisesti sen vuoksi, että eteläisessä Andalusiassa on kesällä paljon turisteja. Osa heistä on jo maksanut lomansa, toiset taas ovat jättäneet varauksensa viime tippaan juuri vesitilanteen vuoksi.  Toisaalta Andalusiassa on kesällä myös kuuma.

Málagan maakunnassa lasketaan olevan melkein 80 000 uima-allasta. Ehdoton ykkönen näistä on Marbella, jossa uima-altaita on yli 10 000.

La Concepciónin tekojärvi, josta Aurinkorannikko saa vetensä, on SUR-lehden mukaan jo ylittänyt viime vuoden kapasiteettinsa, kiitos viimeaikaisten sateiden.

Juntassa kokoonnutaan pohtimaan vesitilannetta seuraavan kerran 15. toukokuuuta.0

Your Cart