Kansainvälisten päivien Suomi-osasto kävijämenestys

Kansainvälisten päivien Suomi-osasto kävijämenestys

Kahden vuoden tauon jälkeen pidetyt Fuengirolan kansainväliset päivät löivät ensimmäisten arvioiden mukaan kaikki kävijäennätykset.
Tämän vuoden Kansainväliset päivät eli Feria Internacional de los Países löi kävijämääriensä puolesta kaikki ennätykset.

Vaikka SE-lehden painoon mennessä juhlahumu feria-alueella vielä jatkui eikä virallisia kävijälukuja oltu julkaistu, kaikki merkit viittaavat siihen, että tämän vuoden Kansainväliset päivät eli Feria Internacional de los Países löi kävijämääriensä puolesta kaikki ennätykset.
– Vuonna 2019 laskettiin kävijöitä olleen noin miljoona. Kaikki merkit kuitenkin viittaavat siihen, että tänä vuonna maaginen miljoonan luku ylitettiin, kerrotaan Fuengirolan kaupungintalolta.
Samoilla linjoilla on Suomi-osaston vetämisen vain puolitoista kuukautta sitten harteilleen saanut ravintola-alan yrittäjä Marko Levander, joka kertoo ihmisiä olleen ”lakkaamatta aamusta iltaan”.
– Löimme kaikki olutmyynnin ennätykset jopa niin, että kaikki Sandels-Olvin varastot koko rannikolta on tyhjennetty. Jouduimme lopulta turvautumaan San Miguel -olutmerkkiin, jota myimme yhdessä vuorokaudessa 2 600 litraa, kertoo Levander.
– Myös porokebabin menekki oli valtava. Ensi vuodeksi tuommekin lisää porotuotteita.
Suomi-osasto oli tänä vuonna koronaa edeltäviin vuosiin verrattuna puolet pienempi. Tämä johtui puhtaasti siitä, että Levander joutui puikkoihin odottamattomasti kaupungintalon pyydettyä tältä apua, jotta Suomi saisi osastonsa.
– Teimme kaikkemme homman toimimisen eteen, mutta on kiistaton tosiasia, että oli hetkiä, jolloin asiakkaita oli enemmän kuin mitä kykenimme palvelemaan. Tämä tarkoitti jonoja, Levander kertoo avoimeen tapaansa.
– Myös muusikoita olisin saanut palkattua hommiin enemmän, jos aikaa olisi ollut, mutta nyt mentiin sillä, millä voitiin.
Vaikka Levander osin harmittelee asiaa, hän kuitenkin itsekin toteaa, että kyseessä on loppupelissä positiivinen ongelma ja hänen katseensa on jo ensi vuodessa.
– Ihmiset ovat ilmiselvästi kahden vuoden jälkeen kyllästyneitä istumaan kodeissaan ja halusivat juhlia, Levander summaa viikonlopun tunnelmiaan.
Levander kertoo tavoitteekseen, että Suomi-osasto olisi ensi vuonna samalla, kaksi kertaa suuremmalla paikalla kun missä se oli koronaa edeltävinä neljänä vuonna.
– Nyt kävijämäärä oli jopa yli aiempien vuosien, mutta osasto puolet pienempi.

Strand Properties


0

Your Cart