Vuoden 2022 ensimmäinen matkakohde on upea luolakulä Guadix

Olé-lehden suositut lukijamatkat alkavat uudelleen joulutauon jälkeen. Vuoden 2022 ensimmäinen matkakohde on Granadan maakunnassa sijaitseva Guadix, jonne matkataan 20. tammikuuta.
– Guadixin erikoisuus ovat sen luola-asumukset, joihin tutustumme matkalla. Noin puolet Guadixin 20 000 asukkaasta asuu luolissa, kertoo matkajärjestelyistä vastaava Antonio de la Torre.
– Guadixissa on paljon muutakin nähtävää, kuten Olén matkalaiset saavat todeta.
Mutta tammikuussa ennätetään vielä toisellekin retkelle, tällä kertaa merelliseen Cádizin kaupunkiin, jonne suunnataan 27. tammikuuta. Kaupungin kolmetuhatvuotiseen historiaan mahtuu paljon, ja sitä avaa Olé-matkalaisten oppaana suomalaisten hyvin tuntema Liisa Väisänen, joka on oppaana myös Guadixin päiväretkellä.
Retkille kannattaa varata mukaan lämpimät vaatteet, silla tammikuu voi olla yllättävän kolea etenkin sisämaassa. Myös mukavat jalkineet ovat tärkeät.

Olé-lehden lukijamatkoille voi varata paikat emailitse: lukijamatkat@olekustannus.com, nettilomakkeen kautta klikkaamalla www.olekustannus.com/lukijamatkat ja etsimällä sieltä mieleisensä matkan tai puhelimitse (+34) 952 47 07 94.