SE 335/2020

SE 335/2020

SE 335/2020

Aurinkorannikon “uusi normaali”

Tunne uudet pelisäännöt ja toimi oikein.

Strand Properties

“En tiennyt karanteenista”

Mies toi koronan Barcelonasta Suomeen.

Aurinkorannikon koronatilanne

Espanjan tartunnat lähtivät nousuun, mutta Aurinkorannikon tilanne on edelleen hyvä.

Pääkirjoitus: Aina se on mielessä: Espanja!

Vaikka Suomen lehdistö demonisoi Espanjan koronatilannetta, suomalaisten sydämistä Espanja ei niin vaan lähde. Lukuisten saamiemme kyselyjen mukaan ensi talvikauden asuntojen etsintä on monella täydessä käynnissä ja lentoliputkin jo taskussa. Moni toppuuttelee asunnon varausta, koska mieltää, että vuokramarkkinoilla olisi ylitarjonnan vuoksi odotettavissa hintaromahdus. Ainakaan tällä hetkellä sellaista ei kuitenkaan ole havaittavissa.

Iso-Britannian asetettua Espanjasta palaavat turistit pakolliseen karanteeniin osa Aurinkorannikon juuri ovensa avanneista hotelleista sulki ne uudelleen. Ne tuskin tulevat avautumaan ennen vuoden 2021 kesäkautta. Talvituristit voivat valita jäljelle jäävien hotellien, huoneistohotellien ja yksityisten vuokranantajien tarjoaman majoituksen väliltä.

Sanomattakin on selvää, että jos kuluttajalla on viime keväänä ollut huoneistohotellin kanssa vaikeuksia maksettujen, mutta hätätilan vuoksi käyttämättä jätettyjen yöpymisten takaisin saamisessa, hän äänestää herkästi jaloillaan ja suuntaa tulevaisuudessa toisaalle. Tämä kaventaa tarjontaa entisestään. Kun vielä otetaan huomioon, että leijonaosa Aurinkorannikon yksityisomistuksessa olevista vuokra-asunnoista on yksityisomistuksessa henkilöillä, joiden toimeentulo ei ole kiinni vuokratuloista vaan pikemminkin kiva ekstra, hintaromahdusta tuskin on näkyvissä.

Muuttolintuja odottaessamme valmistumme tulevaan kauteen ja toivomme parasta!

Katia Westerdahl


Sisällysluettelo

3 Pääkirjoitus: Aina se on mielessä: Espanja!
3 Barcelonasta palannut yrittäjä: “En saanut ohjetta karanteenista” 
4 Korona hävitti yli miljoona työpaikkaa
6 Hallitus jäi kiinni valheesta
8 Aurinkorannikon koronatilanne
9 Rannikon palvelut (palvelukartta)
10 Aurinkorannikon uusi normaali
12 Arjen aherta: Rantavahti, joka vahtii koronamääräyksiä
13 Espanjan asuntopörssi

TILAA LEHTI     LUE DIGILEHTI0

Your Cart