SE 382/2023

SE 382/2023

SE 382/2023

Torrentuvan kohtalo nostattaa tunteita

Aurinkorannikon parhaat kylpylät

Pääkirjoitus: Mätämuna

Strand Properties

Aurinkorannikon evankelis-luterilaisen seurakunnan johtava pappi Jarmo Karjalainen on viime päivinä joutunut ennennäkemättömien ja täysin aiheettomien hyökkäysten kohteeksi.

Arvatkaapa, mikä on ollut näiden hyökkäysten syy? Se, että Jarmo Karjalainen on hoitanut johtavan papin virkaansa oikein. Se, että hän, havaitessaan puutteita, laiminlyöntejä ja jopa vahvempia nimityksiä ansaitsevia tekoja, jotka on tehty ennen hänen Aurinkorannikolle saapumistaan, on pyrkinyt korjaamaan ne. Hän on tehnyt sen vieläpä niin elegantisti, että ei ole syyttänyt niistä ketään. Karjalaisen toiminta kestää päivänvalon, jota ei puolestaan tietyille asioille toivota.

Karjalainen olisi voinut toimia toisinkin. Hän olisi voinut avautua lukemattomista ja täysin käsittämättömistä toimintatavoista. Hän voisi kertoa iltamyöhään ja höyrypäissä kirjoitetuista, hänelle ja muille seurakunnan toimijoille saapuvista viesteistä. Hän voisi kertoa lukemattomista tavoista, joilla on pyrkinyt saattamaan seurakuntamme kaikin tavoin sellaiseen kuntoon, että se kestää viranomaistarkastelut.

Torrentuvan vapaaehtoisille on, ainakin Pirkko Sipilä-Lähdekorven haastattelun mukaan, syötetty aivan väärää tietoa tilojen laillisuudesta. Jotta apertura-lupa voitaisiin muuttaa kenkä- ja nahkatavaraliikkeestä kahvilatoimintaakin sisältäväksi seurakunnan tapaamispaikaksi, tilat vaativat remontin. Jos jotain muuta on kerrottu, se on valetta.

Jos minä olisin vapaaehtoinen Torrentuvalla, kiinnittäisin nyt erityistä huomiota siihen, kuka näitä valheita levittää. Ja katkaisisin välini moiseen mätämunaan. Ainoastaan muuttamalla aiemmat toimintatavat tämäkin asia saadaan ratkaistua.

Katia Westerdahl


Sisällysluettelo

3 Pääkirjoitus: Mätämuna
3 Torrentupa myyntiin – kävijät eivät sulata päätöstä
4 Olé-lehden lukijamatkat starttaavat jälleen
6 Pacoslaiset närkästyivät bussireittien muutoksista
8 Sateinen kevät, kuuma syksy – äärisäiden vuosi Alicantessa
10 Lukijapostia
11 Kolumni: Parempi versio itsestäni huomenna
12 Rannikon palvelut (palvelukartta)
14 Menokalenteri
15 Espanjan asuntopörssi
20 Costan vaikuttajat: Eeva-Liisa Puumala
22 Aurinkorannikon aisteja hyväilevät kylpylät

TILAA LEHTI     LUE DIGILEHTI0

Your Cart