Suomalaisilta kaivataan apua Ukrainan talveen

Suomalaisilta kaivataan apua Ukrainan talveen

”Voit sananmukaisesti ostaa kamiinan lahjoittamalla summan Aurinkorannikon Leijonien tilille ennen 5. joulukuuta.”

Ukrainassa on edelleen sotatila ja sinne on nyt kovaa vauhtia tulossa talvi. Pahimmilla alueilla ei ole sähköä, joka tarkoittaa valtavia haasteita lämmityksen ja ruuanvalmistuksen suhteen.
Suomalainen ukrainanhata.fi-sivua ylläpitävä järjestö, jota vetää Hannu Haukka, on löytänyt kaksi tehdasta, joiden valmistamat kamiinat vastaavat sekä lämmitys- että ruuanlaitto-ongelmaan ja Aurinkorannikon Leijonat on tehnyt päätöksen kanavoida heille nyt kaiken mahdollisen avun.
– Kyseessä on erittäin luotettava taho, joka lisäksi suhteillaan pääsee viemään apua kaikkein akuuteimmille alueille, jonne ei muiden järjestöjen apu ulotu, kertoo Aurinkorannikon Leijonien presidentti Leevi Hakola.
Aurinkorannikon Leijonat järjesti viime viikolla tanssiaiset, joiden koko tuotto lahjoitetaan Ukrainan kamiinoita varten. Niin ikään Aurinkorannikon suomalainen seurakunta otti kopin Leijonien haasteesta ja lahjoitti koko ensimmäisen adventin kolehtituottonsa kamiinoita varten.
– Nyt Aurinkorannikon Leijonat haluaa haastaa sinut, yksityishenkilön tai yhteisön, auttamaan Ukrainaa talven hädässä. Kunkin kamiinan hinta on 100 euroa. Voit sananmukaisesti ostaa kamiinan lahjoittamalla tuon summan Aurinkorannikon Leijonien tilille ennen 5. joulukuuta.
– Kyseessä ei todellakaan ole suuri summa, mutta sen tuoma apu onkin sitten sitäkin suurempi, toteaa Hakola.
Kamiinamaksun 100 euroa voi suorittaa Aurinkorannikon Leijonien tilille Club de Leones Torremolinos/Suomi tilinumero ES66 3058 0860 7927 2040 4883. Merkitse viestikenttään ”Uuni Ukrainaan”.

Strand Properties


0

Your Cart