Suunnista Aurinkorannikon suomalaisiin joulumyyjäisiin

Suunnista Aurinkorannikon suomalaisiin joulumyyjäisiin

Aurinkorannikon suomalaiset joulumyyjäiset huokuvat perinteistä suomalaista joulun henkeä.


Suomalaisyhteisön joulumyyjäisistä löytyy täytettä pukinkonttiin.

29.11. Joulutuotteita koululaisten hyväksi

Aurinkorannikon suomalaisen koulun vanhempainyhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi joulumyyjäisiin torstaina 29. marraskuuta. Jouluiset myyntikojut levitetään Fuengirolan Los Pacosissa sijaitsevan koulun päärakennuksen monitoimitilaan kello 14–18.

1.12. Suomelassa käsityömarkkinat

Fuengriolan Los Pacosissa sijaitsevan Suomela-yhdistyksen kädentaitajat järjestävät joulumyyjäiset lauantaina 1. joulukuu kello 10–12. Myyjäisissä voi ostaa pehmeitä paketteja pukinkonttiin ja herkutella joulupuurolla.

1.12. Marttojen taidonnäytteitä Fuengirolassa

Aurinkorannikon Martat pitävät perinteiset joulumyyjäisensä 1. joulukuuta kello 12 alkaen Fuengirolassa sijaitsevassa Bar Komppiksessa. Martat ovat taikoneet muun muassa leivonnaisia ja joululaatikoita. Myynnissä on myös käsitöitä, kuten heijastimia ja villasukkia.

9.12. Hyväntekeväisyyden täyteinen joulutori

Aurinkorannikon Naisten Pankki kerää kehitysmaiden naisille varoja perinteisellä joulutorillaan Ravintola Kukossa sunnuntaina 9. joulukuuta kelo 12–15. Glögin jaa joulupuuron tuoksuiseen tapahtumaan voi varata myyntipöydän puhelimitse (+34) 693 489 225. Luvassa on ostoksia ja arpajaiset, jonka lisäksi ravintola Kukko järjestää ohjelmaa.

12.12. Seurakuntakodille luodaan joulu

Aurinkorannikon evankelis-luterilainen seurakunta järjestää joulumyyjäiset keskiviikkona 12. joulukuuta kello 10 Fuengirolan Los Bolichesin seurakuntakodilla. Joulumyyjäisistä saa kotiin vietäväksi niin perinteisiä suomalaisia jouluruokia kuin käsitöitäkin. Myyjäisissä voi myös testata, suosiiko onnetar arpajaisissa.

13.12. Torremolinosissa tuoksuu joulupuuro

Torremolinosin Kymppipaikassa herkutellaan kauden päätöksen kunniaksi riisipuurolla ja rusinakeitolla torstaina 13. joulukuuta. Joulumyyjäisten myyntipöydät pystytetään saliin kello 11 alkaen.

TEKSTI: Eeva-Maria Hooli

Kiinnostaako Espanja? Ajantasaisin tieto Espanjassa asumisesta ja elämisestä löytyy uusimmasta Olé-lehdestä.

Tilaa Olé-lehti

Strand Properties


0

Your Cart