VESIKATKOKSIA FUENGIROLASSA

VESIKATKOKSIA FUENGIROLASSA

Fuengirola kärsii tällä hetkellä sekä kuivuuden aiheuttamasta säännöstelystä että putkirikosta. Molemmat aiheuttavat katkoksia vedenjakelussa.

Tuttu tunne. Kello on viisi aamulla ja kraanasta ei tule pisaraakaan vettä. Fuengirolan kaupungintalo on ilmoittanut, että veden painetta lasketaan keskiyön ja aamuseitsemän välillä noin 30 prosenttia. Se tarkoittaa etenkin joillekin kerrostaloasukeille veden tulon täydellistä loppumista.

Strand Properties

Kuivuus on tosiasia

Vähennys veden paineessa tehdään koko Aurinkorannikkoa piiskaavan kuivuuden takia.

– Vain kuukauden yhtäjaksoinen sade voi pelastaa meidät vesikatkoksilta, sanoo Andalusian aluejohtaja Juan Manuel Moreno.

Mutta muutakin on tulossa.

VEDEN PAINETTA LASKETAAN KESKIYÖN JA AAMUSEITSEMÄN VÄLILLÄ NOIN 30 PROSENTTIA.

Putkirikko pahimpaan aikaan

Ilman omaa vesisäiliötä omaavat rakennukset saattavat olla vaikeuksissa muutenkin. Acosol nimittäin varoittaa kuivuuden kanssa yhtä aikaa sattuneesta putkirikosta, joka vaikuttanee koko Aurinkorannikkoon ja vieläpä monta päivää.

Acosol on koko Aurinkorannikolle vettä johtava yhtiö.

Arvion mukaan rikki menneen putken korjaustyöt kestävät noin viisi päivää. Putkirikosta kärsii eniten Mijasin, Fuengirolan ja Benalmádenan rannikkoalueet. Sisämaahan se ei vaikuta, mutta esimerkiksi Fuengirolassa korkealla sijaitseviin asuntoihin ja liiketiloihin kyllä. Pahimmissa tapauksissa näihin koteihin ei seuraavina päivinä tule vettä lainkaan.

“VAIN KUUKAUDEN YHTÄJAKSOINEN SADE VOI PELASTAA MEIDÄT KATKOKSILTA.”

Pyyntö kaupungilta

Vaikutti sinuun putkirikko tai ei, öinen veden paineen lasku tai ei, kaupungintalolla on sinulle joka tapauksessa asiaa.

– Olit sitten turistina paikalla tai pysyvästi täällä asuva henkilö, pyydämme nyt sinulta kohtuutta veden käytössä, muistuttaa Fuengirolan pormestari Ana Mula.0

Your Cart