Mitä teet (lähes) ensimmäiseksi aina Espanjaan saavuttuasi? – Vastaa ja voita!

Mitä teet (lähes) ensimmäiseksi aina Espanjaan saavuttuasi? – Vastaa ja voita!

04/01/2022

Mitä teet (lähes) ensimmäiseksi aina Espanjaan saavuttuasi?

Hyppäys uima-altaaseen vaikka olisi yö, aamiais-churrot lähikahvilassa, illallinen lempiravintolassa tai lenkki rantapaseolla. Mikä on se asia, jonka teet aina nimenomaan Espanjassa, jos et ihan heti sinne saavuttuasi, niin ainakin kerran matkan aikana. Kerro meille oma Espanjan-matkan perinteesi!

Kaikkien kysymykseen vastanneiden kesken arvomme Olé-lehden vuositilauksen, arvo 85 euroa. Kurkkaa, miltä tuorein Olé-lehti näyttää: www.olekustannus.com/ole-lehti

Vastaa 17.1.2022 mennessä. Parhaat kommentit julkaistaan Olé-lehdessä 2/2022.


  Mitä teet (lähes) ensimmäiseksi aina Espanjaan saavuttuasi?

  Vastaajan tiedot

  Etu- ja sukunimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Katuosoite

  Postinumero ja postitoimipaikka

  Olen Olé-lehden tilaaja KylläEi

  Kyllä kiitos, S.I. Media S.L. saa lähettää minulle tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

  Arvonnan säännöt: S.I. Media S.L. järjestää arvonnan, jonka palkintona on Olé-lehden vuosikerta (arvo 85 €). Arvonta suoritetaan 18.1.2022 ja siihen osallistuvat kaikki 17.1.2022 mennessä kysymykseen vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tilaamista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osa kommenteista sekä arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista S.I. Media S.L.:n julkaisemassa Olé-lehdessä tai kustantajan internetsivuilla. Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. S.I. Media S.L. ei luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille. Halutessasi voit kieltää yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä S.I. Media S.L.:n asiakaspalveluun: tilaajapalvelu@olekustannus.com tai +34 952 470 794.

  Lisätietoja S.I. Media S.L.:n tietosuojakäytännöistä.  0

  Your Cart