David Reyn espanjalaisessa joulupöydässä maistuu Pohjois-Espanja
xnxx
teen takes massive big black cock in his virgin tight ass bareback. fuq hd turkish girlffriend fuckes in all holes.

David Reyn espanjalaisessa joulupöydässä maistuu Pohjois-Espanja

13/12/2019
Las Tablas del Rey -ravintolaa Fuengirolassa pyörittävä kokki David Rey loihti Olé-lehdelle joulumenun ja kertoi samalla rakkaimmista jouluherkuistaan.
David Rey nauttii joulusta kokkaamalla.

Aurinkorannikolla yli 20 vuotta asunut kokki David Rey on pyörittänyt Tablas del Rey -ravintolaansa Fuengirolan Carvajalin rantakaupunginosassa neljän vuoden ajan. Muun muassa liharuokiin erikoistuneessa ravintolassa halutaan tarjota mahdollisimman laadukasta ruokaa tuoreista, laadukkaista raaka-aineista.

Reyn perheen ruokaperinteissä yhdistyy makuja monilta alueilta. Hänen äitinsä on kotoisin Afrikan mantereen puolella sijaitsevasta Melillasta, isä Pohjois-Espanjan Baskimaalta ja sukua kokilla on eri puolilla Andalusiaa.

Ravintolan omistaja nauttii omassa joulupöydässään omilta vanhemmilta ja isovanhemmilta periytyneistä perinneresepteistä ja etenkin Pohjois-Espanjan makumaailmasta.

– En ole ehtinyt viimeiseen kolmeen vuoteen käymään kotona, mutta rakkaimpia jouluruokamuistojani ovat esimerkiksi äitini tekemät gambas pil pil -katkaravut, mejillones-simpukat tomaatin kanssa, kuten ne minun kotikulmillani valmistetaan, ja täytetyt paprikat, pimientos rellenos, jotka ovat maultaan aivan uskomattomia, Rey kuvailee.

“Jokainen jouluruokailu jatkuu kotonani alkuruokien jälkeen lampaalla.”

– Jokainen jouluruokailu jatkuu kotonani alkuruokien jälkeen lampaalla, corderolla. Cordero lechal on tyypillinen herkku Burgosin seudulla, ja se on karitsaa, jota ei ole ravittu millään muualla kuin emon maidolla.

Lampaalla herkutellaan myös Reyn Olé-lehdelle suunnittelemassa helpossa joulumenussa. Alkupalana syödään perinteistä ensaladilla rusa -salaattia Reyn tyyliin muun muassa leväkaviaarilla höystettynä. Pääruokana maistellaan lammasta Burgosin tyyliin ja jälkiruokana herkutellaan lehtitaikinaleivonnaisella Baileys-kermatäytteellä.

TEKSI ja KUVA: Anna Venejärvi

Tutustu David Reyn joulumenun resepteihin joulukuun 2019 Olé-lehdessä.

Lue digilehti     Tilaa Olé-lehti0

Your Cart